دوره 4, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR 

    بیات, مهدی؛ امیرنیا, رضا؛ تاجبخش, مهدی؛ تانیولاچ, بهاتین (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)
    به منظور مطالعه تنوع ژنتیکی زعفران، شش اکوتیپ زراعی از نقاط مختلف استان خراسان رضوی (مشهد، تربت­جام، گناباد و تربت­حیدریه) و استان خراسان جنوبی (قاین و بیرجند) تهیه و با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR مورد ارزیابی ...

  • بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن) 

    امیریان, فاطمه؛ کارگر, سید محمد علی (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)
    به منظور مطالعه تاثیر هورمون جیبرلین و وزن بنه بر تولید گل و دیگر صفات گیاه زعفران، آزمایشی در سال ۱۳۹۰ به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه آزمایشی واقع در کیلومتر 5 جاده کرمانشاه- تهران ...

  • پهنه بندی آگروکلیمایی کشت زعفران در استان اردبیل با استفاده از روش AHP 

    سبحانی, بهروز (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)
    این تحقیق به منظور مطالعه و شناخت قابلیت‌های طبیعی استان اردبیل برای کشت زعفران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی در سال 2014 اجرا شد. داده­های عناصر اقلیمی از قبیل بارندگی سالانه، بارندگی طول دوره رشد، دمای سالانه، ...

  • اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات 

    خاوری, علی؛ بهدانی, محمد علی؛ زمانی, غلامرضا؛ محمودی, سهراب (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)
    به منظور بررسی تأثیر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران آزمایشی در شهر اسفدن بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی 92-1391 اجرا شد. صفات مورد مطالعه شامل تعداد گل، وزن گل، ...

  • اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد 

    خرم دل, سرور؛ رضوانی مقدم, پرویز؛ اسدی, قربانعلی؛ میرشکاری, ابوالفضل (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)
    به منظور مطالعه تأثیر نسبت‌های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز(Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد هر دو گونه، آزمایشی در قالب طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی ...

  • ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) 

    بهروان, رضا؛ اسلامی, سید وحید؛ بهدانی, محمد علی؛ زند, اسکندر (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)
    زعفران (Crocus sativus L.) از جمله مهمترین محصولات اقتصادی خراسان رضوی و جنوبی است که بدلیل ارتفاع کم و پوشش گیاهی ضعیف، قدرت رقابت با علف‏های هرز را ندارد. به منظور مقایسه کارایی سه نوع از علف­کش­های بازدارنده ACCase ...

  • بررسی اثر سطوح زئولیت پتاسیک و مدیریت آبیاری بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) 

    خاشعی سیوکی, عباس؛ هاشمی, سید رضا؛ احمدی, محسن (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)
    تنش خشکی یکی از عوامل کاهش عملکرد محصولات کشاورزی به حساب می‌آید که اثرات آن حتی در گیاهانی که بومی مناطق خشک و نیمه‌خشک هستند مشاهده شده است. زعفران (Crocus sativus L.) گیاهی با ارزش محسوب شده و توجه به کاهش اثرات تنش ...

  • مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران 

    زراعتکار, مجتبی؛ خلیلی, خلیل؛ فورگی نژاد, ابوالفضل (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)
    زعفران گران­ترین محصول کشاورزی و ادویه جهان است. اطلاعات کمیدر منابع علمی در مورد مشخصات فیزیکی و هندسی گل و اجزای آن وجود دارد. همچنین در مطالعات محدودی که در زمینه مکانیزاسیون فرآیندهای پس از برداشت زعفران انجام شده، ...

  • اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی 

    ناقوس, مهدی؛ حسینی, سید محمد؛ فرهنگ‌فر, همایون (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)
    به منظور بررسی اثر کلاله زعفران بر خصوصیات کیفی گوشت، از 250قطعه جوجه گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و پنج تکرار در هر تیمار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل 015/0 (SS15)، 020/0 (SS20)، 025/0 (SS25) و 030/0 ...