دوره 4, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)به منظور مطالعه تنوع ژنتیکی زعفران، شش اکوتیپ زراعی از نقاط مختلف استان خراسان رضوی (مشهد، تربتجام، گناباد و تربتحیدریه) و استان خراسان جنوبی (قاین و بیرجند) تهیه و با استفاده از نشانگرهای مولکولی iPBS و SSR مورد ارزیابی ...
-
بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و برخی صفات زعفران (اکوتیپ قائن)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)به منظور مطالعه تاثیر هورمون جیبرلین و وزن بنه بر تولید گل و دیگر صفات گیاه زعفران، آزمایشی در سال ۱۳۹۰ به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه آزمایشی واقع در کیلومتر 5 جاده کرمانشاه- تهران ...
-
پهنه بندی آگروکلیمایی کشت زعفران در استان اردبیل با استفاده از روش AHP
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)این تحقیق به منظور مطالعه و شناخت قابلیتهای طبیعی استان اردبیل برای کشت زعفران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی در سال 2014 اجرا شد. دادههای عناصر اقلیمی از قبیل بارندگی سالانه، بارندگی طول دوره رشد، دمای سالانه، ...
-
اثر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران در منطقه قاینات
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)به منظور بررسی تأثیر روش کاشت و وزن بنه بر عملکرد بنه و گل زعفران آزمایشی در شهر اسفدن بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی 92-1391 اجرا شد. صفات مورد مطالعه شامل تعداد گل، وزن گل، ...
-
اثر سری های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)به منظور مطالعه تأثیر نسبتهای کشت مخلوط افزایشی زیره سبز(Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد هر دو گونه، آزمایشی در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی ...
-
ارزیابی اختلاط برخی علف کش های بازدارنده استیل کوآنزیم آ کربوکسیلاز (ACCase) با کود مایع پرولکس بر خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)زعفران (Crocus sativus L.) از جمله مهمترین محصولات اقتصادی خراسان رضوی و جنوبی است که بدلیل ارتفاع کم و پوشش گیاهی ضعیف، قدرت رقابت با علفهای هرز را ندارد. به منظور مقایسه کارایی سه نوع از علفکشهای بازدارنده ACCase ...
-
بررسی اثر سطوح زئولیت پتاسیک و مدیریت آبیاری بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)تنش خشکی یکی از عوامل کاهش عملکرد محصولات کشاورزی به حساب میآید که اثرات آن حتی در گیاهانی که بومی مناطق خشک و نیمهخشک هستند مشاهده شده است. زعفران (Crocus sativus L.) گیاهی با ارزش محسوب شده و توجه به کاهش اثرات تنش ...
-
مدل سه بعدی اجزای مختلف گل زعفران
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)زعفران گرانترین محصول کشاورزی و ادویه جهان است. اطلاعات کمیدر منابع علمی در مورد مشخصات فیزیکی و هندسی گل و اجزای آن وجود دارد. همچنین در مطالعات محدودی که در زمینه مکانیزاسیون فرآیندهای پس از برداشت زعفران انجام شده، ...
-
اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)به منظور بررسی اثر کلاله زعفران بر خصوصیات کیفی گوشت، از 250قطعه جوجه گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و پنج تکرار در هر تیمار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل 015/0 (SS15)، 020/0 (SS20)، 025/0 (SS25) و 030/0 ...



