بررسی نقش غذاهای ترا ریخته ها در امنیت غذایی و تغذیه ای
(ندگان)پدیدآور
انصاری پور, صدیقهمنوچهری نائینی, مرجانناظران پور, فهیمهنوع مدرک
Textعلمی آموزشی
زبان مدرک
فارسیکلید واژگان
تراریختهامنیت غذایی
مهندسی ژنتیک
تغذیه
شماره نشریه
105تاریخ نشر
2020-06-211399-04-01
ناشر
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهدبا همکاری معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکیسازمان پدید آورنده
کارشناس مسؤول آموزش بهورزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهانکارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد




