نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorانصاری پور, صدیقهfa_IR
dc.contributor.authorمنوچهری نائینی, مرجانfa_IR
dc.contributor.authorناظران پور, فهیمهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T17:19:58Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T17:19:58Z
dc.date.available1399-07-08T17:19:58Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T17:19:58Z
dc.date.issued2020-06-21en_US
dc.date.issued1399-04-01fa_IR
dc.date.submitted2020-04-18en_US
dc.date.submitted1399-01-30fa_IR
dc.identifier.citationانصاری پور, صدیقه, منوچهری نائینی, مرجان, ناظران پور, فهیمه. (1399). بررسی نقش غذاهای ترا ریخته ها در امنیت غذایی و تغذیه ای. فصلنامه بهورز, 31(105), 12-16. doi: 10.22038/behv.2020.48024.1063fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22038/behv.2020.48024.1063
dc.identifier.urihttp://behvarz.mums.ac.ir/article_16049.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/18473
dc.format.extent439
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherمعاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهدبا همکاری معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکیfa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه بهورزfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22038/behv.2020.48024.1063
dc.subjectتراریختهfa_IR
dc.subjectامنیت غذاییfa_IR
dc.subjectمهندسی ژنتیکfa_IR
dc.subjectتغذیهfa_IR
dc.titleبررسی نقش غذاهای ترا ریخته ها در امنیت غذایی و تغذیه ایfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی آموزشیfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس مسؤول آموزش بهورزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهانfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهانfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهدfa_IR
dc.citation.volume31
dc.citation.issue105
dc.citation.spage12
dc.citation.epage16


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد