• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی
    • دوره 4, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی
    • دوره 4, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی ضد میکروبی عصاره موسیر علیه استافیلوکوکوس اورئوس های مقاوم به متی سیلین

    (ندگان)پدیدآور
    ناهید رضایی خوزانی1*، منیر دودی، فهیمه قنبری، زهرا نصیری
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    178.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    مقدمه و هدف: موسیر بخش مهمی از رژیم غذایی بسیاری از جمعیت های بشری را تشکیل میدهد، و همچنین در زمینههای مختلف درمانی دارای اثرات دارویی میباشد. در زمینه ی خواص ضد میکروبی موسیر نیز مطالعاتی صورت گرفته است. این مطالعه با هدف تعیین اثرات ضد قارچی موسیر در برابر استافیلوکوکوس لورئوس مقاوم به متی سیلین انجام گرفت. مواد و روش کار: در این مطالعه تجربی، اثرات ضد قارچی عصاره های الکلی و آبی موسیر ایرانی (Allium Hirtifolium) پس از استخراج با روش سوکسله، در شرایط In Vitro بر روی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مورد آزمایش قرار گرفت. حداقل غلظت مهارکنندگی رشد  (MIC (Minimum Inhibitory Concentration به وسیله روش ماکرودایلوشن تعیین شد، نتایج و بحث: (Allium Hirtifolium)اثرات ضد باکتریایی علیه تمام گونه های مورد آزمایش با MICهای بین 8/0-058/0 میلی گرم بر میلی لیتر برای عصاره الکلی و 84/3-26/0 میلی گرم بر میلی لیتر برای عصاره آبی را نشان داد. حداقل غلظت کشندگی (MFC) عصاره های الکلی و آبی به ترتیب در محدوده 8/12-1/0 و 26/68-6/0 میلی گرم بر میلی لیتر برای باکتری های مورد آزمایش به دست آمد. یافته های این پژوهش نشان میدهد که عصاره تام موسیر دارای اثرات ضد باکتریایی میباشد. بنابراین میتوان امیدوار بود که در آینده با جایگزینی این عصاره به جای داروهای ضد باکتریایی شیمیایی که همواره دارای اثرات جانبی زیادی بوده اند، بتوان عفونتهای باکتریایی را درمان نمود.
    کلید واژگان
    عصاره موسیر
    تستهای حساسیت میکروبی
    حداقل غلظت مهارکنندگی
    استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2012-08-22
    1391-06-01
    ناشر
    دانشگاه سمنان

    شاپا
    2345-2889
    URI
    https://jvlr.semnan.ac.ir/article_945.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182793

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب