• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی
    • دوره 10, ویژه نامه شماره 2 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی
    • دوره 10, ویژه نامه شماره 2 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    جداسازی کلستریدیوم پرفرینجنس ازقطعات بسته بندی شده کبد مرغ گوشتی توزیع شده درشهرسمنان

    (ندگان)پدیدآور
    ستایش زمان پور*1،مریم شاهی1،مهسازرگران1،میناافشاری1،زهرانورانی1،منصوره کنعانی2،اشکان جبلی جوان3
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    293.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    مقدمه:کلستریدیوم پرفرینجنس یکی ازعوامل اصلی بروز مسمومیت غذایی درانسان درسراسرجهان است.این باکتری عامل بسیاری ازبیماری های روده ای چون انتریت نکروتیک وانتریت هموراژیک درحیوانات ومسمومیت غذایی درانسان است.هدف ازاین مطالعه،تعیین میزان آلودگی قطعات بسته بندی شده کبدمرغ گوشتی عرضه شده درمراکز فروش موادپروتیئنی به کلستریدیوم پرفرینجنس است. روش کار: دراین مطالعه تعداد4نمونه قطعه بسته بندی شده کبد مرغ به صورت تازه وغیرمنجمدازمراکز عرضه کننده موادپروتیئنی درسمنان به صورت مقطعی وکاملا تصادفی جمع آوری شده وبه طورمتوالی روی محیط آگارخون دارحاوی 7%خون دفیبرینه گوسفند و همچنین روی محیط کشت اختصاصی TSC(تریپتوز سولفیت سیکلوسرین)وSPS(سولفیت پلی میکسین سولفادیازین)کشت گردیدند. یافته ها: ازمجموع 4 نمونه موردبررسی درهمه ی نمونه هاکلستریدیوم پرفرینجنس جداسازی گردید. بحث ونتیجه گیری: نتایج این تحقیقات نشان میدهد که امکان آلودگی موادغذایی به کلستریدیوم پرفرینجنس وجودداردکه میتواندتهدیدی برای بهداشت وسلامت جامعه محسوب شود.باتوجه به آلودگی این موادغذایی به کلستریدیوم پرفرینجنس وانتقال آلودگی ازموادغذایی به انسان،کاهش آلودگی موادغذایی به این باکتری ازجنبه سلامت عمومی ضروری است.ازآنجاکه این مطالعه روی تعدادنمونه کمی انجام شده است توصیه می شوداین کار بر نمونه های بیشتروبه صورت دوره ای تکرارشود.
    کلید واژگان
    کلستریدیوم پرفرینجنس
    کبدمرغ
    مسمومیت غذایی
    سمنان

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2018-08-23
    1397-06-01
    ناشر
    دانشگاه سمنان
    سازمان پدید آورنده
    1. دانشجوی کارشناسی مهندسی علوم صنایع غذایی،دانشگاه سمنان-سمنان-ایران 2. کارشناس آزمایشگاه بهداشت موادغذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان-سمنان-ایران 3. دانشیاربهداشت موادغذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان-سمنان-ایران

    شاپا
    2345-2889
    URI
    https://dx.doi.org/10.22075/jvlr.2018.3244
    https://jvlr.semnan.ac.ir/article_3244.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182460

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب