نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorستایش زمان پور*1،مریم شاهی1،مهسازرگران1،میناافشاری1،زهرانورانی1،منصوره کنعانی2،اشکان جبلی جوان3fa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T00:39:18Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T00:39:18Z
dc.date.available1399-07-09T00:39:18Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T00:39:18Z
dc.date.issued2018-08-23en_US
dc.date.issued1397-06-01fa_IR
dc.date.submitted2018-08-23en_US
dc.date.submitted1397-06-01fa_IR
dc.identifier.citationستایش زمان پور*1،مریم شاهی1،مهسازرگران1،میناافشاری1،زهرانورانی1،منصوره کنعانی2،اشکان جبلی جوان3. (1397). جداسازی کلستریدیوم پرفرینجنس ازقطعات بسته بندی شده کبد مرغ گوشتی توزیع شده درشهرسمنان. تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی, 10(2), 142-142. doi: 10.22075/jvlr.2018.3244fa_IR
dc.identifier.issn2345-2889
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22075/jvlr.2018.3244
dc.identifier.urihttps://jvlr.semnan.ac.ir/article_3244.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182460
dc.description.abstractمقدمه:کلستریدیوم پرفرینجنس یکی ازعوامل اصلی بروز مسمومیت غذایی درانسان درسراسرجهان است.این باکتری عامل بسیاری ازبیماری های روده ای چون انتریت نکروتیک وانتریت هموراژیک درحیوانات ومسمومیت غذایی درانسان است.هدف ازاین مطالعه،تعیین میزان آلودگی قطعات بسته بندی شده کبدمرغ گوشتی عرضه شده درمراکز فروش موادپروتیئنی به کلستریدیوم پرفرینجنس است. روش کار: دراین مطالعه تعداد4نمونه قطعه بسته بندی شده کبد مرغ به صورت تازه وغیرمنجمدازمراکز عرضه کننده موادپروتیئنی درسمنان به صورت مقطعی وکاملا تصادفی جمع آوری شده وبه طورمتوالی روی محیط آگارخون دارحاوی 7%خون دفیبرینه گوسفند و همچنین روی محیط کشت اختصاصی TSC(تریپتوز سولفیت سیکلوسرین)وSPS(سولفیت پلی میکسین سولفادیازین)کشت گردیدند. یافته ها: ازمجموع 4 نمونه موردبررسی درهمه ی نمونه هاکلستریدیوم پرفرینجنس جداسازی گردید. بحث ونتیجه گیری: نتایج این تحقیقات نشان میدهد که امکان آلودگی موادغذایی به کلستریدیوم پرفرینجنس وجودداردکه میتواندتهدیدی برای بهداشت وسلامت جامعه محسوب شود.باتوجه به آلودگی این موادغذایی به کلستریدیوم پرفرینجنس وانتقال آلودگی ازموادغذایی به انسان،کاهش آلودگی موادغذایی به این باکتری ازجنبه سلامت عمومی ضروری است.ازآنجاکه این مطالعه روی تعدادنمونه کمی انجام شده است توصیه می شوداین کار بر نمونه های بیشتروبه صورت دوره ای تکرارشود.<br /><br />fa_IR
dc.format.extent292
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه سمنانfa_IR
dc.relation.ispartofتحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Veterinary Laboratory Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22075/jvlr.2018.3244
dc.subjectکلستریدیوم پرفرینجنسfa_IR
dc.subjectکبدمرغfa_IR
dc.subjectمسمومیت غذاییfa_IR
dc.subjectسمنانfa_IR
dc.titleجداسازی کلستریدیوم پرفرینجنس ازقطعات بسته بندی شده کبد مرغ گوشتی توزیع شده درشهرسمنانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.department1. دانشجوی کارشناسی مهندسی علوم صنایع غذایی،دانشگاه سمنان-سمنان-ایران 2. کارشناس آزمایشگاه بهداشت موادغذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان-سمنان-ایران 3. دانشیاربهداشت موادغذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان-سمنان-ایرانfa_IR
dc.citation.volume10
dc.citation.issue2
dc.citation.spage142
dc.citation.epage142


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد