• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمی صوت و ارتعاش
    • دوره 6, شماره 12
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمی صوت و ارتعاش
    • دوره 6, شماره 12
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    کاربرد های امواج فراصوت در صنایع غذایی و نقش آن دربهبود کیفیت فرآورده های سوخاری

    (ندگان)پدیدآور
    یوسف زاده ثانی, سپیدهمرتضوی, سید علیشیخ الاسلامی, زهراکریمی, مهدیالهامی‎راد, امیر حسین
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    922.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله ترویجی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    امروزه استفاده از امواج فراصوت با توجه به اثرات مؤثر آن در نگهداری و فرایند مواد غذایی رو به گسترش است. از این امواج برای تشخیص، اندازه‌گیری و به‌عنوان کمک فرایند در کنار سایر فرایندهای مواد غذایی استفاده می‌شود. در این مقاله مهم‌ترین کاربردهای فراصوت در مواد غذایی (استخراج ترکیبات، غیرفعال‌سازی میکروارگانیسم‌ها، کاربرد در کشاورزی و ....) و همچنین تأثیر آن به‌عنوان یک روش غیرتخریبی در بهبود کیفیت فراورده‌های سوخاری، بررسی و تحلیل شده است.
    کلید واژگان
    واژگان کلیدی :امواج فراصوت
    پوشش خوراکی
    فرآورده های سوخاری
    کیفیت
    آلتراسونیک

    شماره نشریه
    12
    تاریخ نشر
    2018-02-20
    1396-12-01
    ناشر
    انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران
    Iranian Society of Acoustics and Vibration
    سازمان پدید آورنده
    گروه علوم و صنایع غذایی واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران
    گروه علوم و صنایع غذایی واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران
    بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
    بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
    دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران

    شاپا
    2383-1839
    2345-623X
    URI
    http://jvs.isav.ir/article_30752.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182279

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب