کاربرد های امواج فراصوت در صنایع غذایی و نقش آن دربهبود کیفیت فرآورده های سوخاری
(ندگان)پدیدآور
یوسف زاده ثانی, سپیدهمرتضوی, سید علیشیخ الاسلامی, زهراکریمی, مهدیالهامیراد, امیر حسیننوع مدرک
Textمقاله ترویجی
زبان مدرک
فارسیچکیده
امروزه استفاده از امواج فراصوت با توجه به اثرات مؤثر آن در نگهداری و فرایند مواد غذایی رو به گسترش است. از این امواج برای تشخیص، اندازهگیری و بهعنوان کمک فرایند در کنار سایر فرایندهای مواد غذایی استفاده میشود. در این مقاله مهمترین کاربردهای فراصوت در مواد غذایی (استخراج ترکیبات، غیرفعالسازی میکروارگانیسمها، کاربرد در کشاورزی و ....) و همچنین تأثیر آن بهعنوان یک روش غیرتخریبی در بهبود کیفیت فراوردههای سوخاری، بررسی و تحلیل شده است.
کلید واژگان
واژگان کلیدی :امواج فراصوتپوشش خوراکی
فرآورده های سوخاری
کیفیت
آلتراسونیک
شماره نشریه
12تاریخ نشر
2018-02-201396-12-01
ناشر
انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایرانIranian Society of Acoustics and Vibration
سازمان پدید آورنده
گروه علوم و صنایع غذایی واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایرانگروه علوم و صنایع غذایی واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران
بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران
شاپا
2383-18392345-623X




