| dc.contributor.author | یوسف زاده ثانی, سپیده | fa_IR |
| dc.contributor.author | مرتضوی, سید علی | fa_IR |
| dc.contributor.author | شیخ الاسلامی, زهرا | fa_IR |
| dc.contributor.author | کریمی, مهدی | fa_IR |
| dc.contributor.author | الهامیراد, امیر حسین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T00:38:50Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T00:38:50Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T00:38:50Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T00:38:50Z | |
| dc.date.issued | 2018-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1396-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-06-05 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-03-15 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | یوسف زاده ثانی, سپیده, مرتضوی, سید علی, شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, الهامیراد, امیر حسین. (1396). کاربرد های امواج فراصوت در صنایع غذایی و نقش آن دربهبود کیفیت فرآورده های سوخاری. مجله علمی صوت و ارتعاش, 6(12), 105-119. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2383-1839 | |
| dc.identifier.issn | 2345-623X | |
| dc.identifier.uri | http://jvs.isav.ir/article_30752.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182279 | |
| dc.description.abstract | امروزه استفاده از امواج فراصوت با توجه به اثرات مؤثر آن در نگهداری و فرایند مواد غذایی رو به گسترش است. از این امواج برای تشخیص، اندازهگیری و بهعنوان کمک فرایند در کنار سایر فرایندهای مواد غذایی استفاده میشود. در این مقاله مهمترین کاربردهای فراصوت در مواد غذایی (استخراج ترکیبات، غیرفعالسازی میکروارگانیسمها، کاربرد در کشاورزی و ....) و همچنین تأثیر آن بهعنوان یک روش غیرتخریبی در بهبود کیفیت فراوردههای سوخاری، بررسی و تحلیل شده است. | fa_IR |
| dc.format.extent | 922 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران | fa_IR |
| dc.publisher | Iranian Society of Acoustics and Vibration | en_US |
| dc.relation.ispartof | مجله علمی صوت و ارتعاش | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Vibration and Sound | en_US |
| dc.subject | واژگان کلیدی :امواج فراصوت | fa_IR |
| dc.subject | پوشش خوراکی | fa_IR |
| dc.subject | فرآورده های سوخاری | fa_IR |
| dc.subject | کیفیت | fa_IR |
| dc.subject | آلتراسونیک | fa_IR |
| dc.title | کاربرد های امواج فراصوت در صنایع غذایی و نقش آن دربهبود کیفیت فرآورده های سوخاری | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله ترویجی | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم و صنایع غذایی
واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم و صنایع غذایی
واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی
واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 6 | |
| dc.citation.issue | 12 | |
| dc.citation.spage | 105 | |
| dc.citation.epage | 119 | |