نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorیوسف زاده ثانی, سپیدهfa_IR
dc.contributor.authorمرتضوی, سید علیfa_IR
dc.contributor.authorشیخ الاسلامی, زهراfa_IR
dc.contributor.authorکریمی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorالهامی‎راد, امیر حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T00:38:50Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T00:38:50Z
dc.date.available1399-07-09T00:38:50Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T00:38:50Z
dc.date.issued2018-02-20en_US
dc.date.issued1396-12-01fa_IR
dc.date.submitted2017-06-05en_US
dc.date.submitted1396-03-15fa_IR
dc.identifier.citationیوسف زاده ثانی, سپیده, مرتضوی, سید علی, شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, الهامی‎راد, امیر حسین. (1396). کاربرد های امواج فراصوت در صنایع غذایی و نقش آن دربهبود کیفیت فرآورده های سوخاری. مجله علمی صوت و ارتعاش, 6(12), 105-119.fa_IR
dc.identifier.issn2383-1839
dc.identifier.issn2345-623X
dc.identifier.urihttp://jvs.isav.ir/article_30752.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182279
dc.description.abstractامروزه استفاده از امواج فراصوت با توجه به اثرات مؤثر آن در نگهداری و فرایند مواد غذایی رو به گسترش است. از این امواج برای تشخیص، اندازه‌گیری و به‌عنوان کمک فرایند در کنار سایر فرایندهای مواد غذایی استفاده می‌شود. در این مقاله مهم‌ترین کاربردهای فراصوت در مواد غذایی (استخراج ترکیبات، غیرفعال‌سازی میکروارگانیسم‌ها، کاربرد در کشاورزی و ....) و همچنین تأثیر آن به‌عنوان یک روش غیرتخریبی در بهبود کیفیت فراورده‌های سوخاری، بررسی و تحلیل شده است.fa_IR
dc.format.extent922
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن آکوستیک و ارتعاشات ایرانfa_IR
dc.publisherIranian Society of Acoustics and Vibrationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی صوت و ارتعاشfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Vibration and Sounden_US
dc.subjectواژگان کلیدی :امواج فراصوتfa_IR
dc.subjectپوشش خوراکیfa_IR
dc.subjectفرآورده های سوخاریfa_IR
dc.subjectکیفیتfa_IR
dc.subjectآلتراسونیکfa_IR
dc.titleکاربرد های امواج فراصوت در صنایع غذایی و نقش آن دربهبود کیفیت فرآورده های سوخاریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله ترویجیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentبخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentبخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایرانfa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue12
dc.citation.spage105
dc.citation.epage119


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد