بررسی تاثیر امواج فراصوت بر بهبود کیفیت آرد و فراورده های نانوایی
(ندگان)پدیدآور
شیخ الاسلامی, زهرانوع مدرک
Textمقاله ترویجی
زبان مدرک
فارسیچکیده
امروزه استفاده از امواج فراصوت بهعنوان یک فناوری نوین در بهبود کیفیت محصولات نانوایی مورد توجه بسیار قرار گرفته است. در این مقاله اثر امواج فراصوت بر بهبود کیفیت نان تهیهشده از آرد با گلوتن ضعیف، تشدید فرایندهای اکسیداسیون از طریق اعمال هوادهی، استفاده ااز این امواج بهعنوان جایگزین مناسبی برای رنگبرهای شیمیایی در سفیدکردن آرد، بهکارگیری امواج فراصوت بهمنظور دستیابی به نوعی امولسیون یکنواختتر با اندازة قطرات کوچکتر جهت پایداری و بهبود کیفیت کیک، تهیة کیک بدون تخم مرغ از طریق اعمال صوت بر خمیر و تأثیر اولتراسوند در فرایند آسیابانی و کوتاهتر شدن زمان مشروط کردن گندم در آسیاب  بررسی و در نهایت نتایج مثبت و چشمگیر استفاده از امواج فراصوت در صنایع آسیابانی و پخت تحلیل میشود.
کلید واژگان
امواج فراصوتنان
کیک
آسیابانی
آلتراسونیک
شماره نشریه
9تاریخ نشر
2016-08-221395-06-01
ناشر
انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایرانIranian Society of Acoustics and Vibration
سازمان پدید آورنده
عضو هیئت علمی- مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعیشاپا
2383-18392345-623X




