| dc.contributor.author | شیخ الاسلامی, زهرا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T00:38:44Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T00:38:44Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T00:38:44Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T00:38:44Z | |
| dc.date.issued | 2016-08-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2016-03-02 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-12-12 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | شیخ الاسلامی, زهرا. (1395). بررسی تاثیر امواج فراصوت بر بهبود کیفیت آرد و فراورده های نانوایی. مجله علمی صوت و ارتعاش, 5(9), 3-12. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2383-1839 | |
| dc.identifier.issn | 2345-623X | |
| dc.identifier.uri | http://jvs.isav.ir/article_19324.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/182241 | |
| dc.description.abstract | امروزه استفاده از امواج فراصوت بهعنوان یک فناوری نوین در بهبود کیفیت محصولات نانوایی مورد توجه بسیار قرار گرفته است. در این مقاله اثر امواج فراصوت بر بهبود کیفیت نان تهیهشده از آرد با گلوتن ضعیف، تشدید فرایندهای اکسیداسیون از طریق اعمال هوادهی، استفاده ااز این امواج بهعنوان جایگزین مناسبی برای رنگبرهای شیمیایی در سفیدکردن آرد، بهکارگیری امواج فراصوت بهمنظور دستیابی به نوعی امولسیون یکنواختتر با اندازة قطرات کوچکتر جهت پایداری و بهبود کیفیت کیک، تهیة کیک بدون تخم مرغ از طریق اعمال صوت بر خمیر و تأثیر اولتراسوند در فرایند آسیابانی و کوتاهتر شدن زمان مشروط کردن گندم در آسیاب بررسی و در نهایت نتایج مثبت و چشمگیر استفاده از امواج فراصوت در صنایع آسیابانی و پخت تحلیل میشود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 3280 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران | fa_IR |
| dc.publisher | Iranian Society of Acoustics and Vibration | en_US |
| dc.relation.ispartof | مجله علمی صوت و ارتعاش | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Vibration and Sound | en_US |
| dc.subject | امواج فراصوت | fa_IR |
| dc.subject | نان | fa_IR |
| dc.subject | کیک | fa_IR |
| dc.subject | آسیابانی | fa_IR |
| dc.subject | آلتراسونیک | fa_IR |
| dc.title | بررسی تاثیر امواج فراصوت بر بهبود کیفیت آرد و فراورده های نانوایی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله ترویجی | fa_IR |
| dc.contributor.department | عضو هیئت علمی- مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 5 | |
| dc.citation.issue | 9 | |
| dc.citation.spage | 3 | |
| dc.citation.epage | 12 | |