مرور دوره 19, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
- 
شناسایی و بیماریزایی گونه Fusarium oxysporum عامل پژمردگی نهالهای بلندمازو در منطقه استان گلستان (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2012-11-21)بلندمازو از گونههایی است که زادآوری طبیعی آن بهدلیل وجود آفات و بیماریهای مختلفی از جمله قارچها، با مشکلات فراوانی مواجه است. بهمنظور جداسازی و شناسایی یکی از قارچهای همراه بذر عامل پژمردگی و اثبات بیماریزایی آن ...
 
- 
بررسی برخی ویژگیهای کمی و کیفی توده ارس (Juniprus excelsa) امینآباد فیروزکوه (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2012-11-21)بهمنظور بررسی وضعیت کمی و کیفی جنگلهای ارس، توده جنگلی ارس امینآباد فیروزکوه به وسعت 613 هکتار انتخاب شد. در این پژوهش قبل از نمونهبرداری از روش مونهبندی استفاده گردید، به این ترتیب نقشههای طبقات شیب، جهتهای اصلی ...
 
- 
بررسی پراکنش سرخشکیدگی درختان جنگلی و ارتباط آن با برخی عوامل محیطی و جادهها (مطالعه موردی: سری یک طرح جنگلداری دکتر بهرامنیا) (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2012-11-21)اخیراً پدیده سرخشکیدگی بهعنوان یک مسأله مهم در جنگلهای شمال ایران مطرح شده است. مدیران جنگل درصدد شناسایی عوامل سرخشکیدگی تاج پوشش و تعیین پراکنش مکانی آن میباشند. هدف از این پژوهش بررسی پراکنش مکانی سرخشکیدگی تاج پوشش ...
 
- 
تأثیر نوع عامل کاتیونی (پلیاکریل آمید و نشاسته کاتیونی) بر عملکرد نانوذرات سیلیکای کلوییدی در بهبود خواص خمیر و کاغذ روزنامه (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2012-11-21)
 
- 
اثر تیمار روغن گرمایی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی چوب راش (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2012-11-21)در این پژوهش، اثر تیمار روغن گرمایی بر خواص فیزیکی و مکانیکی چوب راش بهعنوان یکی از روشهای اصلاح گرمایی چوب مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور نمونههای آزمونی از چوب راش با ابعاد 20×20×20 میلیمتر (طولی × شعاعی × ...
 
- 
بررسی مقایسهای روشهای مختلف بهبود ویژگیهای مقاومتی خمیرکاغذ OCC (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2012-11-21)
 



