درک مصرف کننده از بسته بندی مواد غذایی با رویکرد توسعه پایدار زیست محیطی
(ندگان)پدیدآور
اله دادی, مرضیه
نوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
در سراسر زنجیره تأمین، بسته بندی نقشی اساسی در تحویل ایمن کالا به مصرف کننده نهایی را برعهده دارد. همچنین دارای پتانسیل زیادی برای کمک به توسعه پایدار است. این مقاله به بررسی و ارائه بینش هایی درباره دانش و درک مصرف کنندگان از جنبههای محیطی بسته بندی مواد غذایی و شرح تفصیلی نحوه مشارکت و یا تقابل این جنبهها در توسعه پایدار زیست محیطی است. مرور کلی مطالعاتی که اخیراً در زمینه بسته بندی انجام شده، تأکید بر عملکرد محافظت کننده بسته بندی است چرا که این عملکرد به لحاظ زیست محیطی نقش بسیار پررنگی در توسعه پایدار دارد. در مقابل، آنچه مصرف کنندگان از اثرات زیست محیطی بسته بندی درمی یابند، منحصراً مربوط به مواد بسته بندی میشود. از نظر مصرف کنندگان، بسته بندی با پایه کاغذ به نفع محیط زیست است، در حالی که پلاستیک و فلزات این گونه نیستند. این مطالعه نشان می دهد اکثر مصرف کنندگان که درنظرسنجی شرکت کرده اند از نقاط ضعف خود در قضاوت وضعیت زیست محیطی بسته بندی مواد غذایی آگاه هستند که این خود مبنی بر نیاز مصرف کنندگان به راهنمایی است، در غیر این صورت، انتخاب مصرف کننده میتواند ناخواسته به لحاظ زیست محیطی عدم سازگاری با اهداف توسعه پایدار را داشته باشد.
کلید واژگان
ترجیحات مصرف کنندهبسته بندی
بسته بندی مواد غذایی ارگانیک
نظرسنجی
توسعه پایدار بسته بندی
شماره نشریه
30تاریخ نشر
2017-08-231396-06-01



