دوره 6, شماره 23
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مروری بر پلاستیکها و کاربردشان در بستهبندی مواد غذایی به روش اتمسفر تغییر یافته
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته، نوعی از فنّاوری است که با کمک کنترل دما، به منظور نگهداری و حفظ کیفیت مواد غذایی فاسدشدنی پایه گذاری شده است. تنوع زیاد مواد غذایی و عدم تطابق بین نیازهای آنها با ویژگی های فیلم مورد ...
-
معرفی سامانه نرم افزار جانمایی انواع اشکال بستهبندی در وسایل حملونقلی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)بسته بندی به علت تأثیر مستقیم بر عملیات ذخیره سازی و آماده سازی یکی از دغدغه های اصلی مدیران مربوطه محسوب می شود. بسته بندی اگرچه در نگاه اوّل سهولت حمل کالاها را برای انسان در ذهن تداعی می نماید؛ اما در کنکاش عمیق ...
-
مروری بر فرآیند تولید فیلمهای خوراکی(ترجمه)
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)فیلمهای خوراکی با دو مشخصه اساسی تعریف میشوند. نخست: خوراکی بودن که بیانکننده آن است که فیلم و تمام اجزای آن، باید برای خوردن امن بوده یا به طور کلی هر میزان مصرف آن برای بدن عارضه ایجاد نکند یعنی مطابق با تعریف سازمان ...
-
ارزیابی اثر عصاره دارچین در بستهبندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)امروزه مطالعات بسیاری به منظور استفاده از عصاره های طبیعی برای افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی صورت پذیرفته است. توت فرنگی میوه ای با ارزش غذایی و تقاضای مصرف بالا و قابلیت ماندگاری پایین است. در این مطالعه، به منظور اثر ...
-
تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بستهبندیهای پلاستیکی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)زمان مندی فیزیکی یک پدیده رایج در مواد جامد آمورف است که در طول زمان، در طی قرار گرفتن این مواد در زیر دمای انتقال شیشهای اتّفاق میافتد و از این حقیقت ناشی میشود که این مواد در دمای پایینتر از این دما در حالت خارج از ...
-
ارزیابی ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بستهبندی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)عوامل متغیر پخت کرافت شامل: سولفیدیته، قلیا و درجه حرارت و مدّت زمان هر کدام در سه سطح و نسبت مایع پخت به ماده چوبی 4 به 1 بود. پخت بهینه با شرایط شامل: سولفیدیته 23%، قلیای فعال 18%، زمان 180 دقیقه و دمای 170 درجه ...
-
امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)مقوای کنگرهای از جمله مهمترین مواد اولیه در صنعت بسته بندی محسوب می شود که با توجّه به روند توسعه روزافزون صنایع مختلف، اخیراً میزان تقاضای این کالا به شدّت افزایش یافته است. در این راستا، جهت تأمین بخشی از نیاز کشور، ...



