دوره 6, شماره 23

 

ارسال های اخیر

  • مروری بر پلاستیک‌ها و کاربردشان در بسته‌بندی مواد غذایی به روش اتمسفر تغییر یافته 

    احمدی, بهاره؛ تاج الدین, بهجت؛ احمدی چناربن, حسین (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)
    بسته ­بندی با اتمسفر تغییر یافته، نوعی از فنّاوری است که با کمک کنترل دما، به ­منظور نگهداری و حفظ کیفیت مواد غذایی فاسد­شدنی پایه ­گذاری شده است. تنوع زیاد مواد غذایی و عدم تطابق بین نیازهای آن­ها با ویژگی­ های فیلم مورد ...

  • معرفی سامانه نرم افزار جانمایی انواع اشکال بسته‌بندی در وسایل حمل‌و‌نقلی 

    شجاع سنگچولی, علی؛ سجادی فر, سید مهدی (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)
    بسته ­بندی به علت تأثیر مستقیم بر عملیات ذخیره ­سازی و آماده ­سازی یکی از دغدغه ­های اصلی مدیران مربوطه محسوب می ­شود. بسته ­بندی اگرچه در نگاه اوّل سهولت حمل کالاها را برای انسان در ذهن تداعی می ­نماید؛ اما در کنکاش عمیق ...

  • مروری بر فرآیند تولید فیلم‌های خوراکی(ترجمه) 

    جعفری, زهرا؛ طاهری, سونیا؛ السادات مظلوم, آتنا (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)
    فیلم‌های خوراکی با دو مشخصه اساسی تعریف می­شوند. نخست: خوراکی بودن که بیان­کننده آن است که فیلم و تمام اجزای آن، باید برای خوردن امن بوده یا به طور کلی هر میزان مصرف آن برای بدن عارضه ایجاد نکند یعنی مطابق با تعریف سازمان ...

  • ارزیابی اثر عصاره دارچین در بسته‌بندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی 

    احمدی جوزانی, مینا؛ جوانمرد داخلی, مجید؛ عراقی, مریم (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)
    امروزه مطالعات بسیاری به منظور استفاده از عصاره ­های طبیعی برای افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی صورت پذیرفته است. توت فرنگی میوه ­ای با ارزش غذایی و تقاضای مصرف بالا و قابلیت ماندگاری پایین است. در این مطالعه، به منظور اثر ...

  • تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بسته‌بندی‌های پلاستیکی 

    چایچی, مریم؛ فرهودی, مهدی (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)
    زمان مندی فیزیکی یک پدیده رایج در مواد جامد آمورف است که در طول زمان، در طی قرار گرفتن این مواد در زیر دمای انتقال شیشه‌ای اتّفاق می‌افتد و از این حقیقت ناشی می‌شود که این مواد در دمای پایین‌تر از این دما در حالت خارج از ...

  • ارزیابی ویژگی‌های خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بسته‌بندی 

    قهرمانی, صالح؛ حجازی, سحاب؛ مهدوی, سعید (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)
    عوامل متغیر پخت کرافت شامل: سولفیدیته، قلیا و درجه ­حرارت و مدّت زمان هر کدام در سه سطح و نسبت مایع پخت به ماده چوبی 4 به 1 بود. پخت بهینه با شرایط شامل: سولفیدیته 23%، قلیای فعال 18%، زمان 180 دقیقه و دمای 170 درجه ...

  • امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی 

    سوخته سرائی, علیرضا؛ فروزانفر, رامید؛ زاهدی طبرستانی, احمد رضا؛ نوروزی, الهام (دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2015-11-22)
    مقوای کنگره­ای از جمله مهم­ترین مواد اولیه در صنعت بسته ­بندی محسوب می ­شود که با توجّه به روند توسعه روزافزون صنایع مختلف، اخیراً میزان تقاضای این کالا به شدّت افزایش یافته است. در این راستا، جهت تأمین بخشی از نیاز کشور، ...