• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 6, شماره 23
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی علوم و فنون بسته بندی
    • دوره 6, شماره 23
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مروری بر فرآیند تولید فیلم‌های خوراکی(ترجمه)

    (ندگان)پدیدآور
    جعفری, زهراطاهری, سونیاالسادات مظلوم, آتنا
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    فیلم‌های خوراکی با دو مشخصه اساسی تعریف می­شوند. نخست: خوراکی بودن که بیان­کننده آن است که فیلم و تمام اجزای آن، باید برای خوردن امن بوده یا به طور کلی هر میزان مصرف آن برای بدن عارضه ایجاد نکند یعنی مطابق با تعریف سازمان غذا و داروی آمریکا باشند. دوم، ماده تشکیل­دهنده فیلم­های خوارکی، معمولا ًباید یک هیدروکلوئید یا پلیمر حلال در آب باشند. به علاوه، این فیلم‌ها باید با تجهیزات و امکاناتی مناسب فرآیند تولید محصولات خوراکی، تولید شوند. پوشش خوراکی بکار رفته در میوه‌ها، سبزیجات، گوشت و سایر محصولات خوراکی که برای محافظت یا بهبود ظاهر آن­ها استفاده می­شود اغلب فیلم‌های خوراکی نامیده می­شوند. فیلم‌های خوراکی را می‌توان مستقیماً مصرف کرد(مثل فیلم خوشبو­کننده دهان) یا می‌توان برای پوشاندن محصولات خوراکی استفاده نمود که در این صورت، لفافه‌ای یا لایه‌ای را بر روی سایر محصولات خوراکی تشکیل می­دهند. در بیشتر موارد، این فیلم‌ها قابل حل در آب هستند و به سرعت در آب یا دهان حل می‌شوند. با این حال، برخی مؤلفه‌های فیلم‌های خوراکی(مثل لاک یا پروتئین سویا) می‌توانند غیرقابل حل در آّب باشند؛ اما در صورت مصرف، هضم می‌شوند. فیلم­های خوراکی به روش­های مختلفی تولید می­ شود از قبیل روش پوشش­ دهی تیغه­ای قابل تنظیم، پوشش­دهی میله­ای، پوشش­دهی تیغه­ای و پوشش­ دهی اکستروژنی شیاردار که در این مقاله به آن­ها اشاره خواهد شد.
    کلید واژگان
    فیلم خوراکی
    بسته بندی
    پوشش دهی
    خشک کردن

    شماره نشریه
    23
    تاریخ نشر
    2015-11-22
    1394-09-01
    ناشر
    دانشگاه جامع امام حسین (ع)
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا

    شاپا
    2228-6675
    URI
    https://packaging.ihu.ac.ir/article_201403.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/155654

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب