مرور دوره 5, شماره 17 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
اثر استیله کردن بر ویژگی های نوری، فیزیکی و مکانیکی کاغذهای بسته بندی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2014-05-22)در مطالعه حاضر اثر استیله کردن بر ویژگیهای نوری، فیزیکی و مکانیکی کاغذهای بستهبندی مورد مطالعه قرار گرفته است. در ابتدا به نحوه مکانیسم استیله کردن کاغذ و دیگر مواد لیگنوسلولزی پرداخته شده است. در مورد ویژگیهای فیزیکی، ...
-
بررسی مقایسه ای روش های مختلف کنترل مواد محلول و کلوئیدی (DCS) موجود در فرآیند ساخت کاغذهای بسته بندی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2014-05-22)در تولید کاغذهای بستهبندی، خصوصاً هنگامی که از خمیرهای مکانیکی یا کاغذ بازیافت شده و ساخته شده از چوب استفاده میشود، مقدار زیادی از مواد محلول و کلوئیدی (DCS) که عمدتاً از همیسلولزها، مواد استخراجی و لیگنانها تشکیل ...
-
بسته بندی مهمات و لجستیک نظامی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2014-05-22)در لجستیک نظامی با توجّه به تجربیات و بهرهبرداری از نتایج نبردهای اخیر و با الگوبرداری از مزایای لجستیک تجاری، گامهای قابل ملاحظهای در بهبود وضعیت بستهبندی برداشته شده است. در این مقاله به توصیف وضعیت بستهبندی مهمات ...
-
طراحی و ساختار بستهبندی کاغذی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2014-05-22)دو ویژگی بسیار مهم بستهبندی شامل طرح و ساختار آن است. امروزه به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد کاغذ و مقوا که ناشی از خواص الیاف سلولزی تشکیلدهندهی آنهاست، استفاده از کاغذ و مقوا در صنایع بستهبندی رو به افزایش است. از ...
-
مروری بر اثر فرایندهای پرتودهی و مایکروویو بر ایمنی مواد بسته بندی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2014-05-22)روشهای نوین فرآیند مواد غذایی مانند پرتودهی و مایکروویو، روشهایی هستند که در سالهای اخیر،در صنعت مواد غذایی به منظور تولید مواد غذایی سالم تر و با کیفیتتر مورد استفاده قرار میگیرد. محققان نیز تأثیر این روشها را بر ...
-
ویژگی و کاربرد خمیرهای حل شونده، مشتقات آن و نقش آنها در صنعت بسته بندی
(دانشگاه جامع امام حسین (ع), 2014-05-22)این مطالعه اطّلاعاتی راجعبه کاربردهای خمیر حل شونده و مشتقات حاصل از آن ارائه میدهد که برخی از این مشتقات در صنعت بستهبندی از گذشته تا به امروز مورد استفاده قرار گرفته است. خمیرهای حلشونده دارای مقدار زیادی آلفا- سلولز ...



