مرور دوره 1, شماره 3 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 31
| موضوع |
|---|
| اتمسفر اصلاح شده [1] |
| استاندارد [1] |
| افزایش ماندگاری [1] |
| بازاریابی و طراحی [1] |
| بسته بندی [2] |
| بسته بندی در خلأ و برچسب زنی [1] |
| بسته بندی غذایی [1] |
| بسته بندی مواد غذایی [1] |
| بوراکس و سودکاستیک [1] |
| تجارت [1] |
| توسعه [1] |
| حشرات [1] |
| دافع جانور [1] |
| ریزپوشانی [1] |
| زیست تخریب پذیر [1] |
| سیستم های آزادسازی طعم و جاسازی رایحه [1] |
| صادرات [1] |
| فرایند [1] |
| لفاف خوراکی [1] |
| مدیریت [1] |



