سنجه های پایداری شرکتی در صنایع متوسط غذایی ایرانی
(ندگان)پدیدآور
تفرشی مطلق, علیرضاالفت, لعیابامداد صوفی, جهانیارامیری, مقصودنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
سنجه های پایداری شرکتی در صنایع متوسط غذایی ایرانی پایداری شرکتی از مفاهیم جدید و رو به رشد است که بر نگاه متوازن و چند جانبه تاکید دارد. صنایع غذایی یکی از صنایع استراتژیک کشور ایران است و از جنبه های اشتغال ، امنیت غذایی و صادرات برای کشور حائز اهمیت است و پایداری این صنعت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از این رو در این تحقیق تلاش شده است عوامل و سنجه های مفهوم پایداری شرکتی تبیین شوند و همچنین عوامل تاثیر گذار بر این مفهوم و سنجه های آن مورد بررسی قرارگیرند . در این پژوهش که در سال 94 انجام شده است با مطالعه جامع ادبیات موضوع عوامل و سنجه های پایداری شرکتی، همچنین دو عامل زنجیره تامین ناب و زنجیره تامین سبز بعنوان عوامل تاثیرگذار پایداری شرکتی شناسایی شدند. هشتاد و چهار سنجه تعیین شده برای سه مفهوم پایداری شرکتی ، زنجیره تامین ناب و زنجیره تامین سبز در قالب شش عامل اصلی قرار دارند. این سنجه ها پس از بررسی توسط 35 خبره صنایع غذایی و با استفاده از آزمون t به 70 سنجه تقلیل پیدا کرد و اعتبار این سنجه ها ، با اجرا در 35 شرکت صنایع غذایی تایید شد. یافته های این پژوهش سنجه های سه گانه شناسایی شده برای صنایع غذایی کشور را که معتبر و کاربردی است را نشان می دهد. واژگان کلیدی :پایداری شرکتی ، زنجیره تامین ناب ، زنجیره تامین سبز ، ناب-سبز ، صنایع غذایی ایران
کلید واژگان
"پایداری شرکتی ""زنجیره تامین ناب "
"زنجیره تامین سبز "
"ناب-سبز"
"صنایع غذایی ایران"
زنجیره تامین و لجستیک
شماره نشریه
82تاریخ نشر
2017-05-221396-03-01
ناشر
موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانیInstitute for Trade Staudies and Research
سازمان پدید آورنده
دانشجوی دکترای مدیریت تولید و عملیات دانشگاه علامهطباطبائیدانشیار دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی (نویسنده مسئول)
استادیار دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی
استاد دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی
شاپا
1735-07942676-7767




