مرور دوره 41, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
- 
اثر اسانسهای گیاهی مرزه، آویشن، لیموترش و 8- هیدروکسیکینولینسیترات بر عمرگلجایی گل بریدنی سوسن دورگه (Longiflorum × Asiatic hybrids) رقم ’سبدازل‘ تحت شرایط انبارداری خشک و مرطوب (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-08-23)سوسن یکی از مهمترین گلهای بریدنی تجاری میباشد و به علت انسداد آوندی عمرگلجایی کوتاهی دارد. از طرفی استفاده از مواد شیمیایی جهت افزایش عمر پس از برداشت، اثرات منفی بر محیطزیست و سلامتی انسان در بر دارد. در این ...
 
- 
برآورد اجزاء واریانس و وراثتپذیری عملکرد و اجزای عملکرد دانه در تودههای بومی آفتابگردان آجیلی در سطوح مختلف آبیاری (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-08-23)با توجه به اهمیت دانههای روغنی و بهویژه آفتابگردان، مطالعه تودههای بومی از نظر اجزای واریانس ژنتیکی، فنوتیپی و وراثتپذیری صفات دارای اهمیت میباشد. به منظور بررسی تنوع ژنتیکی و وراثتپذیری عملکرد و اجزاء عملکرد ...
 
- 
بررسی تنوع صفات مورفولوژیکی، فنولوژیکی و فیزیولوژیکی برخی از ژنوتیپهای پیاز (Allium cepa L.) جنوب و مرکز ایران از نظر مقاومت به بولتینگ (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-08-23)گلدهی یکی از مراحل اصلی تولید بذر به شمار میرود، ولی تشکیل شاخه گلدهنده در زمان تولید سوخ پیاز باعث کاهش کیفیت و کمیت محصول میشود. بنابراین مطالعه نحوه بروز این پدیده، شرایط محیطی مؤثر و عوامل تحریککننده آن ...
 
- 
بررسی روش کشت و محلولپاشی نانو ذرات کلسیم برکیفیت و کمیت گل گلایول رقم ماگما (Gladiolus hybrida cv. Magma) (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-08-23)به منظور معرفی بهترین روش کشت و محلولپاشی نانو ذرات کلسیم بر کیفیت و عملکرد گل گلایول، تحقیقی در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز در سال 1394 انجام ...
 
- 
تأثیر شوری و مرحله رسیدن میوه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجهفرنگی در سیستم آبکشت (دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-08-23)کیفیت آب و مرحله بلوغ میوه تأثیر زیادی بر کیفیت میوه گوجهفرنگی دارد. بدین منظور برای بررسی تأثیر شوری و مرحله رسیدگی میوه بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و عمر ماندگاری میوه گوجهفرنگی در سیستم آبکشت، آزمایشی بهصورت ...
 



