مرور دوره 41, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 9 از 9
-
اثر زمان سرزنی شاخه و قطع آبیاری قبل از برداشت بر برخی از ویژگیهای کمی و کیفی انگور عسکری
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-05-22)انگور یکی از مهمترین محصولات باغی در ایران است. در بعضی مناطق به دلیل آب زیاد و شرایط اقلیمی مناسب، رشد رویشی بیشتر از حد عادی است. این پژوهش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف زمان سرزنی شاخه و قطع دور آبیاری بر ...
-
تأثیر محلولپاشی گاما-آمینو بوتیریک اسید بر ویژگیهای فیزیولوژیکی گوجهفرنگی رقم نامیب تحت تنش شوری
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-05-22)تنش شوری و تجمع املاح در سطح خاک، یکی از مهمترین تنشهای غیرزیستی محدودکننده تولید محصولات کشاورزی در مناطق خشک و نیمهخشک ایران میباشد. یکی از روشهای به حداقل رساندن اثرات مضر تنش شوری استفاده از محلولپاشی ...
-
مقایسه سیستم کشت مستقیم و نشایی ذرت (Zea mays L.) در تاریخ کاشت معمول و هراکشت
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-05-22)پژوهشی به منظور مقایسه سیستم کشت مستقیم و نشایی ذرت در دو تاریخ کاشت زمان معمول و هراکشت در گلخانه و مزرعه تحقیقاتی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه اجرا شد. آزمایش در سال اول بهصورت فاکتوریل در ...
-
تأثیر محرکهای مختلف زیستی و غیرزیستی بر رشد ریشه مویین در گیاه دارویی خشخاش (Papaver somniferum L.)
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-05-22)گیاه خشخاش (Papaver somniferum L.)، از مهمترین گیاهان در صنعت دارویی جهان و منشأ تولید آلکالوئیدها میباشد. یکی از ...
-
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از لاینهای خیار با استفاده از صفات مورفولوژیکی از طریق تجزیه به مؤلفههای اصلی و تجزیه خوشهای
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-05-22)شناسایی و جمعآوری ژنوتیپهای برتر محصولات باغی اولین گام در برنامههای اصلاحی به شمار میرود. در کشور ما به دلیل عدم شناخت کافی از ژرم پلاسم گیاهان باغی، برنامههای اصلاحی مناسبی روی محصولات باغی خصوصاً خیار انجام ...
-
اثر زمان برداشت و طول مدت انبارمانی بر برخی ویژگیهای فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار رقم ملس پوست زرد ‘Malas Post Zard’) .(Punica granatum L
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-05-22)اطلاعات محدودی در زمینه جنبههای قبل از برداشت که میتواند فیزیولوژی پس از برداشت میوه انار (Punica granatum L.) را تحت تأثیر قرار دهد وجود دارد. هدف آزمایش حاضر، تعیین تغییرات شاخصهای کیفی میوه انار در ...
-
بررسی تجمع سدیم در برگهای ارقام حساس و متحمل به شوری گندم (Triticum aestivum L.)
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-05-22)انتقال مقادیر اندک سدیم به اندام هوایی و تحمل غلظتهای بالای املاح در برگ از طریق محفظهبندی سدیم در واکوئل دو مکانیسم مهم تحمل به شوری در گیاهان میباشد. به منظور درک مکانیسمهای تحمل به شوری و الگوی تجمع یون سدیم ...
-
همزیستی سه گونه قارچ میکوریز (Glumos spp.) بر رشد و جذب برخی عناصر غذایی در قلمههای ریشهدار سه رقم زیتون
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-05-22)این پژوهش به منظور بررسی اثر تلقیح قلمههای ریشهدار شده سه رقم زیتون با سه گونه قارچ همزیست از جنس Glomus بر ویژگیهای رشد، میزان کلروفیل و جذب برخی عناصر غذایی در قلمهها ...
-
مدلسازی اثر تراکم گیاهی بر تولید و پیر شدن برگ دو رقم گندم در شرایط قطع آبیاری آخر فصل
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2018-05-22)برای مدلسازی تولید و پیر شدن برگ گندم، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار در مزرعهای واقع در صالحآباد استان خراسان رضوی در سال زراعی 91-1390 انجام شد. تیمارهای این آزمایش ...



