مرور دوره 4, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
تأثیر مرحله برداشت میوه بر مقدار و ترکیب اصلی در اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare) بومی همدان
(دانشگاه بوعلی سینا, 2012-11-21)انتخاب مرحله و زمان مناسب برداشت در یک منطقه خاص با توجه به گونه گیاه دارویی و اندام حاوی اسانس میتواند یکی از عــوامل مهم و تأثیرگذار بر کیفیّت و کمیّت اسانس باشد. در پژوهش حاضر، بهترین مرحله برداشت در پرورش گیاه رازیانه ...
-
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و میزان نارینجین در میوهی 14 رقم مرکبات در واکنش به تنش یخزدگی
(دانشگاه بوعلی سینا, 2012-11-21)در این پژوهش از میوهی 14 نوع مرکبات آسیب دیده در اثر وقوع یخبندان و همچنین 6 رقم شاهد (بدون یخزدگی) موجود در کلکسیون ژرمپلاسم موسسه تحقیقات مرکبات کشور استفاده شد. پس از ارزیابی اولیه، بخشهای مختلف میوه از جمله پوست ...
-
تأثیر کاربرد کودهای گوگرد و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت (Zea mays L.) تحت سطوح مختلف آبیاری
(دانشگاه بوعلی سینا, 2012-11-21)بهمنظور بررسی تأثیر کاربرد کودهای گوگرد و روی، بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت تحت سطوح مختلف آبیاری، در بهار سال 1389، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان بهصورت اسپلیت فاکتوریل در قالب طرح پایه ...
-
اثر پیش¬تیمار سالیسیلیک اسید بر ویژگی¬های جوانه¬زنی همیشه بهار(Callendulla officinalis) در شرایط تنش شوری
(دانشگاه بوعلی سینا, 2012-11-21)بهمنظور بررسی تأثیر پیشتیمار سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای جوانهزنیها در شرایط تنش شوری، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار انجام گرفت. فاکتورهای آزمایش شامل سالیســیلیک اسیــد در سه سطح ...
-
اثر کاربرد بیرونی پوترسین بر توسعه تخمک و نجات جنین در دو رقم انگور بکربار کاذب ایرانی(Vitis vinifera L.)
(دانشگاه بوعلی سینا, 2012-11-21)ارقام بیدانه انگور بهطور وسیع در ایران پرورش داده میشوند. سقط جنین در انگورهای بکربار کاذب محدودیت بزرگی در کارآیی اصلاح ارقام بیدانه ایجاد میکند، پژوهش حاضر جهت بررسی تأثیر کاربرد بیرونی پوترسین در شرایط مزرعه بر ...



