مرور دوره 2, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
- 
واکنش گیاهچه¬های حاصل از کشت بافت سیب¬زمینی به نیتروژن و اسید جاسمونیک در شرایط هیدروپونیک (دانشگاه بوعلی سینا, 2010-05-22)واکنش گیاهچههای سیبزمینی (رقم مارفونا) حاصل از کشت بافت به افزودن نیتروژن و اسید جاسمونیک در تولید ریزغده در شرایط هیدروپونیک آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در گلخانه تحقیقاتی مورد بررسی قرار گرفت. ...
 
- 
شناسایی و ارزیابی ارقام انگور محلی استان آذربایجان غربی با استفاده از روش¬های آمپلوگرافی و آمپلومتری (دانشگاه بوعلی سینا, 2010-05-22)بهمنظور شناسایی و ارزیابی صفات مختلف ارقام محلی انگور موجود در استان آذربایجان غربی، مطالعهای سه ساله ( 1382-1384) در باغ کلکسیون ارقام انگور در ایستگاه تحقیقات باغبانی دکتر نخجوانی انجام شد. ارزیابی صفات از زمان باز شدن ...
 
- 
اثرات سطوح مختلف نیتروژن و تراکم بوته بر ویژگی¬های ظاهری، عملکرد، میزان اسانس و درصد کامازولن بابونه (Matricaria recutita L.) اصلاح شده (رقم جرمانیا) (دانشگاه بوعلی سینا, 2010-05-22)بهمنظور بررسی تاثیر نیتروژن و تراکم کاشت بر ویژگیهای ظاهری، عملکرد گل خشک، میزان اسانس و درصد کامازولن گلهای بابونه اصلاح شده (رقم دیپلوئید جرمانیا)، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی ...
 
- 
اثر شوری آب آبیاری بر جوانه¬زنی، سبز شدن، عملکرد بیولوژیکی و کمیت و کیفیت اسانس بادرشبویه (Dracocephalum moldavica L.) (دانشگاه بوعلی سینا, 2010-05-22)به منظور بررسی تاثیر شوری آب آبیاری بر مراحل مختلف رشد گیاه بادرشبویه سه گروه آزمایش در ژرمیناتور، گلخانه و مزرعه در قالب طرحهای کاملا تصادفی در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان انجام شد. در مرحله جوانهزنی، تاثیر ...
 
- 
بررسی توان تحمل به شوری و خشکی جدایه¬های ریزوبیومی هم¬زیست عدس در شرایط دیم (دانشگاه بوعلی سینا, 2010-05-22)در این پژوهش 220 جدایهی ریزوبیومی از دو دشت عمده کشت دیم عدس یعنی دشت مغان و دشت کوهین نمونهبرداری و مورد آزمون قرار گرفت. با انجام آزمایشهای آزمایشگاهی و گلخانهای از صحت جنس، گونه و خلوص 184 سویه ریزوبیوم لگومینوزاروم ...
 
- 
بررسی تنوع مورفولوژیکی، فنولوژیکی و مقدار اسانس در بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.) (دانشگاه بوعلی سینا, 2010-05-22)بابونه آلمانی، یکی از مهمترین گیاهان دارویی است. این مطالعه به منظور بررسی تنوع صفات مورفولوژیکی، فنولوژیکی و مقدار اسانس روی چهارده جمعیت بابونه تهیه شده از مناطق اصفهان، اردبیل، اهواز، اراک، کرمان، شیراز و زابل انجام ...
 



