• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش های میوه کاری
    • دوره 4, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش های میوه کاری
    • دوره 4, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه هشت رقم انار محلی در منطقه نجف‌آباد اصفهان

    (ندگان)پدیدآور
    جلالی جلال‌آبادی, رسولاسدی‌قارنه, حسینعلی
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    انار یکی از قدیمی‌ترین میوه‌ها­ی کشت شده در ایران می­باشد که تنوع بالایی برای آن گزارش شده است. این پژوهش به‌منظور بررسی خصوصیات ریخت‌شناسی و بیوشیمیایی میوه در هشت رقم انار محلی (علی‌اکبری، گـر، پوست قرمز، گلابی، سورهی، میرزایی، یزدانی و لپ‌سرخی) در نجف‌آباد اصفهان انجام شد. میوه‌های انار در مرحله رسیدگی کامل برداشت و صفات مورد نظر بر اساس روش‌های استاندارد اندازه‌گیری شدند. در بین ارقام مورد بررسی رقم پوست قرمز دارای بیشترین وزن صد آریل (2/45 گرم) بود. بیشترین ضخامت پوست میوه (71/4 میلی‌متر) در رقم گر اندازه‌گیری شد. رقم علی‌اکبری دارای بیشترین مقادیر آنتوسیانین کل (41/1 میلی‌گرم در 100 گرم)، ترکیبات فنولیک (56/58 میلی‌گرم در 100 گرم) و اسیدیته قابل تیتراسیون (06/1 میلی‌گرم در 100 گرم) بود. بیشترین ضریب تغییرات فنوتیکی مربوط به صفت شاخص رسیدگی بود و ارقام لپ‌سرخی و علی‌اکبری، به‌ترتیب دارای بیشترین و کم‌ترین مقادیر این صفت بودند. به‌طور کلی می‌توان ارقام علی‌اکبری و سورهی را به‌دلیل داشتن مقادیر بالاتری از صفات مطلوب به‌عنوان ارقام برتر معرفی نمود.
    کلید واژگان
    آنتوسیانین کل
    ترکیبات فنولیک
    شاخص رسیدگی
    ویتامین ث

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2019-10-23
    1398-08-01
    ناشر
    دانشگاه ارومیه
    Urmia University
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی سابق کارشناسی‌ارشد علوم باغبانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)
    استادیار گروه علوم باغبانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان).

    شاپا
    2538-4376
    URI
    http://rip.urmia.ac.ir/article_120911.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/126133

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب