دوره 4, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تأثیر تنش خشکی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی در تعدادی از ارقام تجاری داخلی و خارجی انگور
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-10-23)خشکی یکی از مهمترین تنشهای غیرزنده است که به شدت باعث کاهش رشد و تولید محصولات کشاورزی میشود. تحمل انگور به خشکی نسبت به درختان دیگر بالا است اما تفاوتهای زیادی از این لحاظ بین ارقام و گونه های انگور وجود دارد. به منظور ...
-
تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-10-23)کوددهی یکی از اصول مدیریتی مهم در باغبانی است که در تغذیه درختان میوه نقش مهمی در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت میوه تولیدی دارد. در این راستا پژوهشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی روی سیب رقم رد دلیشز ...
-
اثر نوع محیطکشت و غلظتهای مختلف بنزیلآدنین بر پرآوری شاخسارههای زغالاخته Cornus mas L.))
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-10-23)زغالاخته با نام علمی Cornus mas L. یکی از گونههای جنس Cornus از خانواده Cornaceae و یکی از درختان میوه بومی بخشهای مرکزی و شمالغربی رشته کوههای البرز میباشد. این پژوهش با هدف ارزیابی استقرار و پرآوری شاخسارههای ...
-
اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-10-23)پسته یکی از محصولات مهم خشکباری است که جایگاه خاصی را در بین محصولات کشاورزی داراست. در سالیان اخیر میزان عملکرد و تولید پسته کمتر از رشد جهانی بوده است که یکی از دلایل مهم آن تغذیه نامناسب باغات پسته میباشد. پژوهش حاضر ...
-
تأثیر تناوب باردهی بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-10-23)یکی از مهمترین پدیدههای فیزیولوژیکی که کمیت و کیفیت محصول زیتون را تحت تأثیر قرار میدهد، پدیده سالآوری است که علاوه بر تولید نامنظم محصول در سالهای مختلف، سبب کاهش چشمگیر کیفیت میوه در سال پرمحصول میشود. در این پژوهش ...
-
بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-10-23)با توجه به ضایعات زیاد محصولات کشاورزی در ایران، توجه به مرحله پس از برداشت امری ضروری است. به منظور بررسی اثر محلولپاشی پیش از برداشت کلرید کلسیم و نانوذرات سیلیس بر خصوصیات کمی و کیفی میوه آلو، آزمایشی در باغ تحقیقاتی ...
-
ارزیابی برخی از ویژگیهای مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه ارقام مختلف نارنگی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-10-23)در پژوهش حاضر تفاوتهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه هشت رقم نارنگی (اورلاندو تانجلو، وکیوا، دنسی، هانی، کارا، ویلینگ، فرمنت و فیرچاید) مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش بهصورت طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. نتایج ...
-
تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئهورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica)
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-10-23)میوه انبه(Mangifera indica) بهعنوان یکی از میوههای مهم گرمسیری، از ارزش غذایی و اهمیت اقتصادی فراوانی برخوردار است. اما به دلیل فرازگرا بودن، فرآیند رسیدن میوه انبه بهسرعت انجام میگیرد. لذا عمر پس از برداشت کوتاهی دارد. ...
-
ارزیابی تحمل به خشکی برخی از ژنوتیپهای پاکوتاه گزینششده محلب در شرایط گلخانهای
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-10-23)در ایران و بسیاری از کشورها از محلب بهعنوان پایه برای گیلاس و آلبالو استفاده میشود. بهمنظور بررسی تحمل ژنوتیپهای مختلف پایههای پاکوتاه محلب به تنش خشکی، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار ...
-
تأثیر تغییر اقلیم بر فنولوژی انگور رقم بیدانه سفید در استان آذربایجانغربی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-10-23)افزایش دما در سالهای اخیر منجر به تغییراتی در چرخه نمو گیاهان شده است و پیشبینیهای هیئت بینالدول تغییر اقلیم حاکی از افزایش قابل توجه دما تا پایان قرن 21 است. انگور به عنوان یکی از مهمترین محصولات باغبانی جهان، شدیداً ...
-
تأثیر سطوح مختلف سدیم نیتروپروساید بر برخی شاخصهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور در شرایط تنش خشکی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2019-10-23)در این مطالعه، به منظور بررسی اثر سدیم نیتروپروساید بر کاهش صدمات ناشی از تنش خشکی بر برخی شاخصهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور بیدانه سفید، یاقوتی و عسکری، آزمایشی در سال ۱۳۹4 به صورت فاکتوریل در قالب طرح ...



