نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمداحی‌نسب, نجمهfa_IR
dc.contributor.authorامیرمحمدی, فاطمه زهراfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی, غلامعباسfa_IR
dc.contributor.authorشعبانی, محمودfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T22:08:59Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T22:08:59Z
dc.date.available1399-07-08T22:08:59Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T22:08:59Z
dc.date.issued2019-04-21en_US
dc.date.issued1398-02-01fa_IR
dc.date.submitted2018-12-13en_US
dc.date.submitted1397-09-22fa_IR
dc.identifier.citationمداحی‌نسب, نجمه, امیرمحمدی, فاطمه زهرا, محمدی, غلامعباس, شعبانی, محمود. (1398). مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشه‌ای. پژوهش های میوه کاری, 4(1), 47-59.fa_IR
dc.identifier.issn2538-4376
dc.identifier.urihttp://rip.urmia.ac.ir/article_120770.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/126116
dc.description.abstractاین مطالعه با هدف بررسی تحمل به شوری دو رقم انجیر (کشکی و رونو) در شرایط کشت درون شیشه‌ای انجام شد. تیمار شوری با استفاده از غلظت‌های مختلف کلریدسدیم (0، 40، 80 و 120 میلی‌مولار) اعمال شد. پس از سه هفته، نتایج نشان داد که شوری باعث کاهش معنی‌دار وزن‌تر و خشک، طول شاخساره و تعداد برگ در هر دو رقم شد. اما این کاهش در رقم کشکی بیشتر بود. در هر دو رقم با افزایش غلظت نمک کلریدسدیم در محیط کشت، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان افزایش یافت. فعالیت آنزیم­های آنتی­اکسیدانی بطور معنی‌داری در رقم کشکی بیشتر بود. میزان تجمع سدیم و نسبت سدیم به پتاسیم در برگ و ریشه رقم رونو به طور معنی­داری بیشتر از رقم کشکی بود. در غلظت 120 میلی‌مولار کلرید سدیم، همه صفات بطور معنی‌داری کاهش داشتند. در بیشتر صفات مورد ارزیابی، دانهال‌های دو رقم پاسخ‌های متفاوتی نشان دادند. با توجه به یافته‌های پژوهش حاضر مشخص شد که رقم کشکی نسبت به رقم رونو از تحمل بیشتری نسبت به تنش شوری برخوردار بود.fa_IR
dc.format.extent837
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه ارومیهfa_IR
dc.publisherUrmia Universityen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های میوه کاریfa_IR
dc.relation.ispartofResearch in Pomologyen_US
dc.subjectآنتی‌اکسیدانfa_IR
dc.subjectپراکسیدازfa_IR
dc.subjectرقم رونوfa_IR
dc.subjectرقم کشکیfa_IR
dc.subjectمحیط‌کشتfa_IR
dc.titleمقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشه‌ایfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی سابق کارشناسی‌ارشد بیوتکنولوژی و ژنتیک مولکولی محصولات باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، جیرفتfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی‌ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، جیرفتfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، جیرفتfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری رشته گیاهان دارویی، دانشگاه پیام نور، واحد تهران، تهرانfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue1
dc.citation.spage47
dc.citation.epage59


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد