مرور دوره 2, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 17 از 17
| موضوع |
|---|
| ارقام انگور [1] |
| اسید سالیسیلیک [1] |
| انبارمانی [1] |
| انگور (Vitis vinifera L.) [1] |
| انگور ریشبابا [1] |
| آلودگی قارچی [1] |
| تنفس [1] |
| خواص کیفی [1] |
| رقم قزلاوزوم [1] |
| فعالیت آنتیاکسیدانی [1] |
| فنل کل [1] |
| قهوهای شدگی [1] |
| مواد جامد محلول [2] |
| پرآوری [1] |
| چروکیدگی [1] |
| کشت درونشیشهای [1] |
| کیتوسان [2] |



