مرور دوره 2, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 4 از 4
-
اثرات کیتوسان در پرآوری درونشیشهای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزلاوزوم
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2017-08-23)انگور رقم قزل اوزوم از ارقام بازارپسند و پراهمیت بوده و دارای میوه های قرمز ترد و آبدار می باشد. در ازدیاد درون شیشهای گیاهان چوبی از جمله انگور مرحله پرآوری از اهمیت بالایی برخوردار میباشد. بنابراین سعی بر آن است که ...
-
تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریشبابای قرمز (Vitis vinifera L.)
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2017-08-23)استفاده از پوششهای خوراکی یکی از مهمترین روشهای سالم در نگهداری میوهها میباشد. این تحقیق به منظور بررسی تغییرات در ویژگیهای کمی و کیفی و رشد قارچ بوتریتیس در نتیجه تیمار با اسید سالیسیلیک و کیتوسان در طی انبارداری ...
-
بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2017-08-23)کیفیت میوه ها بعد از برداشت به علت انتشار اتیلن، از دست دادن آب و سایر واکنشهای درونی کاهش می یابد و تلاش برای کاهش خسارات وارده منجر به عرضه بسته بندی های مختلف شده است. در این راستا آزمایشی جهت بررسی و مقایسه عمر ...
-
ارزیابی تنوع ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2017-08-23)ایران به عنوان خاستگاه انگور، دارای تعداد زیادی از ارقام تجاری انگور با خصوصیات بیوشیمیایی متفاوت میباشد. به منظور بررسی و مقایسه خصوصیات بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره میوه برخی ارقام انگور، 7 رقم تجاری انگور ...



