تاثیر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد، ایمنی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی
(ندگان)پدیدآور
ایزدخواه, مرضیهسریر, هادیمنتظر تربتی, محمد باقرنعیمی پور یونسی, حسیننوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این آزمایش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف دانه زرشک بر عملکرد، صفات لاشه، فراسنجههای خونی، پاسخ ایمنی و آنتیاکسیدانی جوجههای گوشتی انجام شد. در این مطالعه 240 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس 308، در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی با 5 تیمار و 4 تکرار )12 قطعه جوجه در هر تکرار( استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل 5 سطح میوه زرشک (شاهد، 1، 2، 3 و 4 درصد) بودند. صفات مورد مطالعه شامل میانگین خوراک مصرفی ، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی، تیترآنتیبادی تولید شده علیه نیوکاسل، آنزیمهای آنتیاکسیدانی و فراسنجههای خونی بودند. سطوح گلوکز و کلسترول، وزن قلب و چربی محوطه بطنی بطور معنیداری کاهش یافت (05/0P
کلید واژگان
جوجه گوشتیمیوه زرشک
عملکرد
صفات لاشه
پاسخ ایمنی
شماره نشریه
113تاریخ نشر
2017-02-191395-12-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
سازمان پدید آورنده
دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی دام، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجنداستادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند
استادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند.
مربی آموزشی گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند
شاپا
2588-64362588-6428




