نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorایزدخواه, مرضیهfa_IR
dc.contributor.authorسریر, هادیfa_IR
dc.contributor.authorمنتظر تربتی, محمد باقرfa_IR
dc.contributor.authorنعیمی پور یونسی, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T17:04:33Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T17:04:33Z
dc.date.available1399-07-08T17:04:33Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T17:04:33Z
dc.date.issued2017-02-19en_US
dc.date.issued1395-12-01fa_IR
dc.date.submitted2015-07-05en_US
dc.date.submitted1394-04-14fa_IR
dc.identifier.citationایزدخواه, مرضیه, سریر, هادی, منتظر تربتی, محمد باقر, نعیمی پور یونسی, حسین. (1395). تاثیر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 29(113), 151-160. doi: 10.22092/asj.2017.109472fa_IR
dc.identifier.issn2588-6436
dc.identifier.issn2588-6428
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/asj.2017.109472
dc.identifier.urihttps://asj.areeo.ac.ir/article_109472.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/12412
dc.description.abstractاین آزمایش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف دانه زرشک بر عملکرد، صفات لاشه، فراسنجههای خونی، پاسخ ایمنی و آنتیاکسیدانی جوجه‌های گوشتی انجام شد. در این مطالعه 240 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس 308، در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی با 5 تیمار و 4 تکرار )12 قطعه جوجه در هر تکرار( استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل 5 سطح میوه زرشک (شاهد، 1، 2، 3 و 4 درصد) بودند. صفات مورد مطالعه شامل میانگین خوراک مصرفی ، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی، تیترآنتیبادی تولید شده علیه نیوکاسل، آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و فراسنجههای خونی بودند. سطوح گلوکز و کلسترول، وزن قلب و چربی محوطه بطنی بطور معنیداری کاهش یافت (05/0P<). میوه زرشک میزان فعالیت آنزیم‌های سوپر اکسید دیسموتاز و گلوتاتیون پراکسیداز و HDL را به طور معنی‌داری افزایش داد (05/0P<). در پایان، نتایج این آزمایش نشان داد که گرچه افزودن میوه زرشک در همه سطوح، سبب بهبود فعالیت آنزیم‌های آنتیاکسیدانی گردید، اما فقط در سطح 3 درصد آن، موجب بهبود مقادیر گلوکز، کلسترول و HDL خون جوجه های گوشتی شد.fa_IR
dc.format.extent2433
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم دامی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofعلوم دامی (پژوهش و سازندگی)fa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Sciences Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/asj.2017.109472
dc.subjectجوجه گوشتیfa_IR
dc.subjectمیوه زرشکfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectصفات لاشهfa_IR
dc.subjectپاسخ ایمنیfa_IR
dc.titleتاثیر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی دام، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجندfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجندfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند.fa_IR
dc.contributor.departmentمربی آموزشی گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجندfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue113
dc.citation.spage151
dc.citation.epage160


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد