| dc.contributor.author | ایزدخواه, مرضیه | fa_IR |
| dc.contributor.author | سریر, هادی | fa_IR |
| dc.contributor.author | منتظر تربتی, محمد باقر | fa_IR |
| dc.contributor.author | نعیمی پور یونسی, حسین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T17:04:33Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T17:04:33Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T17:04:33Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T17:04:33Z | |
| dc.date.issued | 2017-02-19 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-07-05 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-04-14 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | ایزدخواه, مرضیه, سریر, هادی, منتظر تربتی, محمد باقر, نعیمی پور یونسی, حسین. (1395). تاثیر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد، ایمنی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 29(113), 151-160. doi: 10.22092/asj.2017.109472 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2588-6436 | |
| dc.identifier.issn | 2588-6428 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/asj.2017.109472 | |
| dc.identifier.uri | https://asj.areeo.ac.ir/article_109472.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/12412 | |
| dc.description.abstract | این آزمایش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف دانه زرشک بر عملکرد، صفات لاشه، فراسنجههای خونی، پاسخ ایمنی و آنتیاکسیدانی جوجههای گوشتی انجام شد. در این مطالعه 240 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس 308، در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی با 5 تیمار و 4 تکرار )12 قطعه جوجه در هر تکرار( استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل 5 سطح میوه زرشک (شاهد، 1، 2، 3 و 4 درصد) بودند. صفات مورد مطالعه شامل میانگین خوراک مصرفی ، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی، تیترآنتیبادی تولید شده علیه نیوکاسل، آنزیمهای آنتیاکسیدانی و فراسنجههای خونی بودند. سطوح گلوکز و کلسترول، وزن قلب و چربی محوطه بطنی بطور معنیداری کاهش یافت (05/0P<). میوه زرشک میزان فعالیت آنزیمهای سوپر اکسید دیسموتاز و گلوتاتیون پراکسیداز و HDL را به طور معنیداری افزایش داد (05/0P<). در پایان، نتایج این آزمایش نشان داد که گرچه افزودن میوه زرشک در همه سطوح، سبب بهبود فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی گردید، اما فقط در سطح 3 درصد آن، موجب بهبود مقادیر گلوکز، کلسترول و HDL خون جوجه های گوشتی شد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 2433 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات علوم دامی کشور | fa_IR |
| dc.publisher | Agricultural Research,Education and Extension Organization | en_US |
| dc.relation.ispartof | علوم دامی (پژوهش و سازندگی) | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Animal Sciences Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/asj.2017.109472 | |
| dc.subject | جوجه گوشتی | fa_IR |
| dc.subject | میوه زرشک | fa_IR |
| dc.subject | عملکرد | fa_IR |
| dc.subject | صفات لاشه | fa_IR |
| dc.subject | پاسخ ایمنی | fa_IR |
| dc.title | تاثیر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد، ایمنی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی دام، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند. | fa_IR |
| dc.contributor.department | مربی آموزشی گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند | fa_IR |
| dc.citation.volume | 29 | |
| dc.citation.issue | 113 | |
| dc.citation.spage | 151 | |
| dc.citation.epage | 160 | |