مرور دوره 7, شماره 4 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 4 از 4
- 
درجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-12-22)زعفران بهعنوان یک کالای تجاری مهم در کشور بهشمار میآید و توجه به مکانیزه کردن آن از مرحله تولید تا بستهبندی اهمیت زیادی دارد. در بدو ورود زعفران به فرایند کیفی سنجی در آزمایشگاه ، ارزیابی اولیه بر اساس مشخصات ظاهری ...
 
- 
کاربرد ردپای اکولوژیک چند کارکردی در تحلیل پایداری تولید زعفران در خراسان جنوبی (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-12-22)با توجه به اثرات سوء مصرف نهادههای خارجی در بخش کشاورزی و وابستگی این بخش به انرژیهای مستقیم و غیرمستقیم، تحلیل پایداری تولیدات کشاورزی از اهمیت ویژهای برخوردار شده است. شاخص ردپای اکولوژیک یک شاخص قوی در تحلیل پایداری ...
 
- 
بررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-12-22)زعفران گرانترین محصول کشاورزی جهان میباشد و ایران بزرگترین تولیدکننده زعفران در جهان است، آلودهشدن زعفران در مراحل مختلف فرایند تولید، علاوه بر کاهش کیفیت منجر به کاهش اعتبار در بازار جهانی و صادرات میشود. لذا انتخاب ...
 
- 
برنامه پیشنهادی برای استاندارد سازی تولید بنههای زعفران: موانع و ارائه راهکارها (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-12-22)زعفران (Crocus sativus L.) گیاهی ژئوفیت-تریپلوئید بوده و بر پایه رشد بنهها یا اندامهای زیرزمینی خود، تکثیر مییابد. با وجود اهمیت اندازه و کیفیت بنههای مادری در تولید زعفران، تاکنون برنامهای جامع پیرامون ...
 



