مرور دوره 7, شماره 4 بر اساس تاریخ انتشار

  • درجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی 

    یثربی, سید احسان؛ ذباح, ایمان؛ بهزادیان, بهناز؛ ماروسی, علی؛ رضایی, رویا (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-12-22)
    زعفران به‌عنوان یک کالای تجاری مهم در کشور به­شمار می‌آید و توجه به مکانیزه کردن آن از مرحله تولید تا بسته‌بندی اهمیت زیادی دارد. در بدو ورود زعفران به فرایند کیفی سنجی در آزمایشگاه ، ارزیابی اولیه بر اساس مشخصات ظاهری ...

  • کاربرد ردپای اکولوژیک چند کارکردی در تحلیل پایداری تولید زعفران در خراسان جنوبی 

    اصفهانی, سید محمد جعفر؛ خزاعی, جواد (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-12-22)
    با توجه به اثرات سوء مصرف نهاده‌های خارجی در بخش کشاورزی و وابستگی این بخش به انرژی‌های مستقیم و غیرمستقیم، تحلیل پایداری تولیدات کشاورزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار شده است. شاخص ردپای اکولوژیک یک شاخص قوی در تحلیل پایداری ...

  • بررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران 

    اکبریان, مریم؛ شهیدی, فخری؛ وریدی, محمدجواد؛ کوچکی, آرش؛ روشنک, سحر (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-12-22)
    زعفران گران­ترین محصول کشاورزی جهان می­باشد و ایران بزرگترین تولیدکننده زعفران در جهان است، آلوده­شدن زعفران در مراحل مختلف فرایند تولید، علاوه بر کاهش کیفیت منجر به کاهش اعتبار در بازار جهانی و صادرات می­شود. لذا انتخاب ...

  • برنامه پیشنهادی برای استاندارد سازی تولید بنه‌های زعفران: موانع و ارائه راهکارها 

    سیدی, سید محمد؛ رضوانی مقدم, پرویز (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-12-22)
    زعفران (Crocus sativus L.) گیاهی ژئوفیت-تریپلوئید بوده و بر پایه رشد بنه‌ها یا اندام‌های زیرزمینی خود، تکثیر می‌یابد. با وجود اهمیت اندازه و کیفیت بنه‌های مادری در تولید زعفران، تاکنون برنامه‌ای جامع پیرامون ...