دوره 7, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
درجه بندی زعفران بر اساس ویژگی های ظاهری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-12-22)زعفران بهعنوان یک کالای تجاری مهم در کشور بهشمار میآید و توجه به مکانیزه کردن آن از مرحله تولید تا بستهبندی اهمیت زیادی دارد. در بدو ورود زعفران به فرایند کیفی سنجی در آزمایشگاه ، ارزیابی اولیه بر اساس مشخصات ظاهری ...
-
کاربرد ردپای اکولوژیک چند کارکردی در تحلیل پایداری تولید زعفران در خراسان جنوبی
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-12-22)با توجه به اثرات سوء مصرف نهادههای خارجی در بخش کشاورزی و وابستگی این بخش به انرژیهای مستقیم و غیرمستقیم، تحلیل پایداری تولیدات کشاورزی از اهمیت ویژهای برخوردار شده است. شاخص ردپای اکولوژیک یک شاخص قوی در تحلیل پایداری ...
-
بررسی اثر پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی زعفران
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-12-22)زعفران گرانترین محصول کشاورزی جهان میباشد و ایران بزرگترین تولیدکننده زعفران در جهان است، آلودهشدن زعفران در مراحل مختلف فرایند تولید، علاوه بر کاهش کیفیت منجر به کاهش اعتبار در بازار جهانی و صادرات میشود. لذا انتخاب ...
-
برنامه پیشنهادی برای استاندارد سازی تولید بنههای زعفران: موانع و ارائه راهکارها
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2019-12-22)زعفران (Crocus sativus L.) گیاهی ژئوفیت-تریپلوئید بوده و بر پایه رشد بنهها یا اندامهای زیرزمینی خود، تکثیر مییابد. با وجود اهمیت اندازه و کیفیت بنههای مادری در تولید زعفران، تاکنون برنامهای جامع پیرامون ...



