مرور دوره 2, شماره 3 بر اساس موضوع "ترکیبات فنولی"

  • بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و الکلی (متانول، اتانول) گلبرگ زعفران 

    افرازه, زهرا؛ بلندی, مرضیه؛ خورشیدی, مهدی؛ محمدی نافچی, عبدالرضا (دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-10-23)
    گیاهان دارویی یکی از منابع مهم آنتی‌اکسیدان‌هامی‌باشند، آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی باعث افزایش قدرت آنتی‌اکسیدان‌های پلاسما و کاهش ابتلا به بعضی بیماری‌ها مانند سرطان، بیماری‌های قلبی و سکته مغزی می‌شوند. با توجه به سمی بودن ...