دوره 2, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و الکلی (متانول، اتانول) گلبرگ زعفران
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-10-23)گیاهان دارویی یکی از منابع مهم آنتیاکسیدانهامیباشند، آنتیاکسیدانهای طبیعی باعث افزایش قدرت آنتیاکسیدانهای پلاسما و کاهش ابتلا به بعضی بیماریها مانند سرطان، بیماریهای قلبی و سکته مغزی میشوند. با توجه به سمی بودن ...
-
تأثیر مکملدهی زعفران بر شاخصهای استقامت قلبی-تنفسی دختران سالم غیرفعال
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-10-23)هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر مکمل زعفران بر فاکتورهای استقامت قلبی-تنفسی در زنان سالم غیرفعال بود. پس از تکمیل پرسشنامه تندرستی و فعالیت بدنی و اجرای تست یک مایل دویدن، از میان افراد واجد شرایط 14 نفر از دانشجویان دختر ...
-
تأثیر مصرف برخی کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر خصوصیات کمی وکیفی زعفران زراعی
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-10-23)این مطالعه باهدف بررسی خصوصیات کیفی و کمی زعفران (.Crocus sativus L) تحت تأثیر مصرف کود شیمیایی نیتروژن و نیز تلقیح با باکتریهای محرک رشد بهصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در سال ...
-
شناسایی برخی از قارچ های عامل پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آنها
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-10-23)جهت شناسایی عوامل قارچی پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آنها، از مزارع و محلهای نگهداری بنه، واقع در بشرویه از توابع استان خراسان جنوبی، نمونهبرداری صورت گرفت. پس از کشت بافتهای آلوده، گونههای قارچیPenicillium ...
-
واکنش زعفران به مقادیر دو نوع کود پتاسیم
(دانشگاه تربت حیدریهUniversity Of Torbat Heydarieh, 2014-10-23)بهمنظور بررسی عکسالعمل زعفران به مقدار و زمان مصرف دو نوع کود پتاسه، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه فاکتور اجرا گردید. فاکتور اول، مقدار پتاسیم (صفر، 75/20، 5/41، 25/65، 83 و 75/103 کیلوگرم ...



