دوره 23, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بهینهسازی فرایند الکتروریسی نانوحامل ترکیبی برپایه پروتئین ماش (Vigna radiate L.)/ پلی وینیل الکل
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2024-08-22)در این تحقیق، از دستگاه الکتروریسی برای تولید نانوحامل ترکیبی بر پایۀ پروتئین ماش (VPr) و کمک پلیمر پلی وینیل الکل (PVA) استفاده شد. برای مدلسازی و بهینهسازی فرایند از روش سطح پاسخ (RSM) بر طبق متغیرهای ورودی شامل نسبت ...
-
ارزیابی انطباق نتایج آزمون اندازهگیری pH در آزمایشگاه غذایی با استفاده ازمحاسبات عدمقطعیت
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2024-08-22)فرایند ارزیابی انطباق، به اندازهگیری به عنوان منبع اصلی اطلاعات متکی است. در هر اندازهگیری نتیجه بهدستآمده همیشه دارای عدمقطعیت است. اندازهگیری pH از مهمترین و رایجترین آزمونهای آزمایشگاههای غذایی است، نخستین گام ...
-
طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA بهمنظور تشخیص اکریلآمید در همبرگر
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2024-08-22)اکریلآمید ماده ای سرطان زا و خطرناک است که حین فراوری مواد غذایی در دمای بالا طی واکنش مایلارد تولید میشود. روشهای اندازه گیری کمی و کیفی اکریلآمید در مواد غذایی اغلب نیازمند نیروی مختصص و هزینه زیادی است، از این رو ...
-
خواص پروبیوتیک ریز جلبک ها در سلامت صنایع غذایی
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2024-08-22)اسپیرولینا یک ریز جلبک از شاخه سیانوفیتها، منبع غنی از مواد مغذی آلی است. از این ریز جلبک بهعنوان پروبیوتیک و مکمل غذایی فراسودمند که موجب افزایش رشد باکتریهای پروبیوتیکی روده میشود، در صنایع غذایی استفادههای بسیاری ...
-
بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2024-08-22)هدایت تخمیر با عملکرد بالقوه خمیرترش آرد شلتوک برنج با خصوصیات ضد میکروبی در تکنولوژیهای نوین تخمیری به منظور کنترل میزان فیتیک اسید روز به روز در حال افزایش است. هدف از انجام این پژوهش، بررسی تاثیر خاصیت ضد میکروبی دو ...
-
مدلسازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2024-08-22)این پژوهش برای بررسی اثرات شاخصهای استاندارد انبارداری خرما بر فراوانی آفات انباری در شش استان خرماخیز ایران در سال 1401 انجام شد. برای طراحی مدل شبکه عصبی مصنوعی در این پژوهش، از سه لایه ورودی، خروجی و پنهان استفاده شده ...
-
بررسی تاثیر تیمار پوششهای خوراکی با عصاره روغنهای خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2024-08-22)هدف از تحقیق حاضر حفظ خواص کمی و کیفی از جمله ویتامینها و ترکیبات فنلی رطب مضافتی در طول نگهداری است. به همین منظور، آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام شد. عامل اول (A) شامل پوشش در 5 سطح ...
-
فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیبزمینی طی انبارداری
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2024-08-22)ضایعات مواد غذایی، یکی از چالشهای جدی امنیت غذایی کشور است. اولین گام برای کاهش تلفات محصولات کشاورزی، شناسایی عوامل موثر در بروز تلفات است. سهم عوامل مختلف در بروز تلفات سیبزمینی به عنوان یک محصول اساسی در تامین امنیت ...
-
مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2024-08-22)مشکلات تغذیه ای ناشی از مقادیر بالای چربی در برخی از پنیرها سبب شده تا استفاده از جایگزینهای چربی در این محصولات مورد بررسی قرار گیرد. مدل سازی سختی، مقدار آب پنیر تولید شده و pH پنیر فتای فراپالایش کمچرب با سه سطح از ...
-
تاثیر ژل زانتان بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2024-08-22)در سالهای اخیر، کاربرد مواد افزودنی بویژه هیدروکلوئیدها در صنعت فرآوردههای نانوایی روند رو به گسترشی داشته است. از این جهت این تحقیق، به منظور بررسی تاثیر صمغ زانتان بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و خصوصیات ...
-
اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2024-08-22)برنج یکی از مهم ترین محصولات تابستانی کشت شده در استان خوزستان است که در سال های اخیر و با توجه به محدودیت منابع آبی، کشت آن محدود شده است. آب مهم ترین عامل در تولید پایدار بیشتر محصولات کشاورزی است و تغییرات رطوبت خاک طی ...
-
فایلهای آغازین
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2024-08-22)



