• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تغذیه آبزیان
    • دوره 10, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تغذیه آبزیان
    • دوره 10, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثرات اسید آمینه تورین جیره غذایی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیک مولدین میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

    (ندگان)پدیدآور
    مرشدی, وحیدنفیسی بهابادی, محمودطرفی موزان زاده, منصوراوجی فرد, امینآق, ناصرمانعی, خالققاسمی, سید احمدبخشی, نهضتابراهیمی, هادیتمدنی, رضوانحامدی, شیرینباقرپور, رضاسلیمانی, فاطمه
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    برای بررسی اثرات تورین بر شاخص‌های رشد، ترکیبات لاشه، آنزیم‌های گوارشی و برخی شاخص­های بیوشیمیایی همولنف میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei) مولد (میانگین وزن اولیه 36/2 ± 37/30 گرم)، شش جـیره غـذایی دارای پروتئین و چربی یـکسان با سـطوح تـورین صفر، 2، 4، 6، 8 و 10 گرم در کیلوگرم تـهیه و نمونه­برداری در پایان 30 روز آزمایش انجام شد. بر اساس نتایج، وزن نهایی، نرخ رشد ویژه، افزایش وزن بدن، شاخص وضعیت و میزان بازماندگی میگوهای تغذیه شده با جیره‌های حاوی تورین تفاوت معنی­داری نسبت به گروه شاهد نداشتند (05/0p>). میزان پروتئین عضله در مولدهای تغذیه شده با جیره حاوی 6 گرم تورین نسبت به تیمار 4 گرم تورین و گروه شاهد به­طور معنی­دار افزایش یافت (05/0p). میزان پروتئین عضله در مولدهای تغذیه شده با جیره حاوی 6 گرم تورین نسبت به تیمار 4 گرم تورین و گروه شاهد به­طور معنی­دار افزایش یافت (05/0p). فعالیت آنزیم گوارشی لیپاز با افزایش سطح تورین جیره غذایی به­طور معنی­دار افزایش یافت (05/0p
    کلید واژگان
    میگوی سفیدغربی
    تورین
    شاخص های بیوشیمیایی
    عملکرد رشد
    آنزیم های گوارشی
    تغذیه آبزیان

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2024-06-21
    1403-04-01
    ناشر
    دانشگاه گیلان
    University of Guilan
    سازمان پدید آورنده
    پژوهشکده خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، بوشهر
    پژوهشکده خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، بوشهر؛ دانشکده علوم و فناوری نانو و زیستی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، بوشهر
    تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مرکز تحقیقات آبزی پروری جنوب ایران، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی ایران، اهواز، خوزستان
    پژوهشکده خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، بوشه؛ دانشکده علوم و فناوری نانو و زیستی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، بوشهر
    پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری، دانشگاه ارومیه، ارومیه، آذربایجان غربی
    دانشکده علوم و فناوری نانو و زیستی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، بوشهر
    پژوهشکده خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، بوشهر
    پژوهشکده خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، بوشهر
    پژوهشکده خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، بوشهر
    دانشکده علوم و فناوری نانو و زیستی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، بوشهر
    پژوهشکده خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، بوشهر
    دانشکده علوم و فناوری نانو و زیستی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، بوشهر
    پژوهشکده خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، بوشهر

    شاپا
    2383-4412
    URI
    https://dx.doi.org/10.22124/janb.2024.27573.1245
    https://janb.guilan.ac.ir/article_8108.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1138556

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب