مرور دوره 3, تابستان97 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
استفاده از پروتئین آبکافت شده امعا و احشاء ماهی تون هوور (Thunnus tonggol) بعنوان محیط کشت پایه برخی از باکتری های بیماری زا در ماهی
(پژوهشکده اکولوژی دریای خزر, 2018-07-23)امعا و احشاء ماهی تون هوور (Thunnus tonggol) با استفاده از آنزیم آلکالاز در دماها (50 ،5/57 و 65 درجه سانتیگراد) و pHهای مختلف (8 و 25/8) آبکافت شد. نمونه های آبکافت شده، بعنوان جایگزین پپتون تجاری در محیط کشت Tryptic ...
-
مروری بر شرایط بهینهی تکثیر و پرورش زالوهای طبی(.Hirudo spp)
(پژوهشکده اکولوژی دریای خزر, 2018-07-23)زالوهای طبی گونههای بسیاری از جنس Hirudo هستند که به دلیل کاربرد گستردهای که در پزشکی، داروسازی و مطالعات علمی دارند، مورد توجه زیادی قرار گرفتهاند.شرایط فیزیکوشیمایی آب محیط پرورش و تغذیه زالوها اساسی ترین بخش در تکثیر ...
-
ترکیب طولی صید ماهی سفید در زمان تاریکی و روشنایی
(پژوهشکده اکولوژی دریای خزر, 2018-07-23)صید و بهرهبرداری از ماهیان استخوانی از گذشتههای دور تاکنون در آبهای ایرانی دریای خزر انجام میشود و هم اکنون بالغ بر 10 هزار نفر صیاد در قالب شرکتهای تعاونی صیادی و به روش پره ساحلی در شش ماهه دوم سال به شغل صیادی ...



