مرور دوره 3, تابستان97 بر اساس تاریخ انتشار

  • استفاده از پروتئین آبکافت شده امعا و احشاء ماهی تون هوور (Thunnus tonggol) بعنوان محیط کشت پایه برخی از باکتری های بیماری زا در ماهی 

    صفری, رضا؛ علی نژاد, مرجانه؛ حبیبی کوتنایی, فهیمه؛ علی نژاد, مژگان (پژوهشکده اکولوژی دریای خزر, 2018-07-23)
    امعا و احشاء ماهی تون هوور (Thunnus tonggol) با استفاده از آنزیم آلکالاز در دماها (50 ،5/57 و 65 درجه سانتی‌گراد) و pHهای مختلف (8 و 25/8) آبکافت شد. نمونه های آبکافت شده، بعنوان جایگزین پپتون تجاری در محیط کشت Tryptic ...

  • مروری بر شرایط بهینه‌ی تکثیر و پرورش زالوهای طبی(.Hirudo spp) 

    سوداگر, محمد؛ کلاته جاری, پگاه (پژوهشکده اکولوژی دریای خزر, 2018-07-23)
    زالوهای طبی گونه‌های بسیاری از جنس Hirudo هستند که به دلیل کاربرد گسترده‌ای که در پزشکی، داروسازی و مطالعات علمی دارند، مورد توجه زیادی قرار گرفته‌اند.شرایط فیزیکوشیمایی آب محیط پرورش و تغذیه زالوها اساسی ترین بخش در تکثیر ...

  • ترکیب طولی صید ماهی سفید در زمان تاریکی و روشنایی 

    دریانبرد, غلامرضا؛ فضلی, حسن؛ باقرزاده, فرامرز؛ طالشیان, حسین (پژوهشکده اکولوژی دریای خزر, 2018-07-23)
    صید و بهره‌برداری از ماهیان استخوانی از گذشته‌های دور تاکنون در آب‌های ایرانی دریای خزر انجام می‌شود و هم اکنون بالغ بر 10 هزار نفر صیاد در قالب شرکت‌های تعاونی صیادی و به روش پره ساحلی در شش ماهه دوم سال به شغل صیادی ...