• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • ماهیان خاویاری
    • دوره 6, پاییز و زمستان 1402
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • ماهیان خاویاری
    • دوره 6, پاییز و زمستان 1402
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اصول کاربردی علمی، فنی و بهداشتی تولید محصول دودی گوشت ماهیان خاویاری

    (ندگان)پدیدآور
    مرادی, یزدان
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله ترویجی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    گوشت ماهیان خاویاری از ارزش تغذیه ای بالا برخوردار است و به دلیل نداشتن استخوان و سهولت در آماده سازی از قابلیت پذیرش مناسبی توسط مصرف کنندگان برخوردار است. گوشت این ماهی ها به فرآوری های مختلف از قبیل کنسرو، فیله، استیک تبدیل میگردد. فرآورده دودی یکی از محصولاتی است که از گوشت ماهیان خاویاری تولید میگردد. دودی کردن با عملیات دیگری از قبیل نمک زدن و کاهش رطوبت نیز همراه است. دودی کردن علاوه بر جنبه های حفظ کیفیت و افزایش عمر ماندگاری، در بهبود طعم و افزایش پذیرش مصرف کننده نیز موثر است. همه این مزایا در صورتی محقق میشود که ماهی در شرایط بهداشتی و با رعایت اصول فنی و علمی دودی گردد. در صورتیکه در شرایط نامطلوب و عدم ضوابط بهداشتی و فنی فرآورده تهیه شود، میتواند مشکلات سلامت برای مصرف کننده ایجاد کند. تولید فرآورده دودی مراحل مختلف از قبیل تهیه ماهی، شور کردن، دودی کردن، بسته بندی و نگهداری دارد که در هریک از این مراحل نکات خاصی باید مد نظر قرار گیرد. در این مقاله ترویجی فرآیند تولید فرآورده دودی گرم از ماهیان خاویاری و اصول فنی و بهداشتی که در هریک از مراحل تولید باید رعایت شود، بیان گردیده است.
    کلید واژگان
    ماهی خاویاری
    دودی کردن
    ارزش غذایی
    ماهی

    شماره نشریه
    1402
    تاریخ نشر
    2024-07-22
    1403-05-01
    سازمان پدید آورنده
    تهران میدان هفت تیر ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی خیابان مشلهیر نبش غفاری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور

    URI
    https://sej.areeo.ac.ir/article_131974.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1114193

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب