واکنش گندم (.Triticum aestivum L) به کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در شرایط مختلف رطوبتی
(ندگان)پدیدآور
یعقوبیان, یاسرپیردشتی, همت الهیعقوبیان, ایرجمحمدی گل تپه, ابراهیماسفندیاری, عزت الهفیضی اصل, ولینوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
بهمنظور بررسی اثر مقادیر کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم (رقم آذر2) در شرایط مختلف رطوبتی، آزمایشی در گلخانه مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور در بهار 1389 بر پایه طرح کاملاً تصادفی و به صورت فاکتوریل در چهار تکرار به اجرا درآمد. فاکتورهای آزمایشی شامل کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی در سه سطح صفر، 25 و 50 تن در هکتار و تنش رطوبتی نیز در سه سطح شامل رطوبت معادل 3/0- بار (ظرفیت مزرعهای)، 5- بار (تنش ملایم) و 10- بار (تنش شدید رطوبتی) بود. در این پژوهش برخی از صفات موفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد گندم اندازهگیری گردید. نتایج حاکی از اثر منفی (01/0pp   
کلید واژگان
اجزای عملکردخشکی
کمپوست
عملکرد
گندم
مورفولوژی
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2016-09-221395-07-01
ناشر
دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz
سازمان پدید آورنده
پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریپژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
گروه بیماری شناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه مراغه
مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور
شاپا
2476-43102476-4329




