دوره 21, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
تعیین دامنهی ترجیح دمایی دو جدایهی بومی نماتد بیمارگر حشرات، Steinernema feltiae (Steinernematidae, Tylenchina) و Heterorhabditis bacteriophora (Heterorhabditidae, Rhabditina) به منظور استفاده در کنترل زیستی آفات حشرهای (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-07-23)به منظور تعیین دامنهی ترجیح دمایی یک جدایهی بومی از هر یک از گونههای رایج Steinernema feltiae Filipjev وPoinar Heterorhabditis bacteriophora که از خاکهای شهر تبریز و اطراف آن جداسازی ...
 
- 
استفاده از مدل های تجربی جهت ارزیابی افت عملکرد سویا در روشهای مختلف کنترل علف های هرز (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-07-23)آزمایشی در ایستگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در قالب طرح فاکتوریل بر اساس بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار در سال 1387 جهت بررسی تاثیر مدیریت تلفیقی علفهای هرز (IWM) روی درصد افت وزن خشک علفهای هرز در مقایسه ...
 
- 
بررسی اثرات تراکم لوبیا سبز و سیب زمینی بر عملکرد غده سیب زمینی در کشت خالص و کشتهای مخلوط (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-07-23)یکی از روشهای مناسب برای حرکت در راستای کشاورزی پایدار و حفاظت محیط زیست، انجام کشت مخلوط میباشد. بر این اساس آزمایشی در سال 1387 در ایستگاه تحقیقاتی خلعت پوشان دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز اجرا شد الگوی کشت مخلوط، روش ...
 
- 
تاثیر کودهای زیستی فسفاته بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-07-23)به منظور بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک فسفاتی بر عملکرد و اجزای عملکرد سیبزمینی رقم ساوالان، آزمایشی به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی در سال 1388 در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی همدان اجرا گردید. تیمارها شامل شاهد و ...
 
- 
آثار حذف یارانه نهادههای کشاورزی بر تولید چغندرقند در کشور (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-07-23)یارانه یکی از ابزارهای مهم و موثر در مصرف نهادههای کشاورزی است، اما ازآنجا که تأمین هزینههای آن برعهده دولت است، کشورهایی میتوانند از این ابزار برای حمایت از تولیدکنندگان استفاده کنند که منابع مالی کافی داشته باشند و ...
 
- 
ارزیابی میزان رقابت و مکملی اجزای کشت مخلوط ذرت (Zea mays) و لوبیا چشم بلبلی (Vigna sinensis) در مصرف عناصر غذایی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-07-23)اگر اجزای کشت مخلوط در استفاده از منابع محیطی مکمل هم باشند، تولید در کشت مخلوط بیشتر از کشت خالص خواهد شد. عناصر غذایی از مهمترین منابع محیطی میباشند. یک آزمایش مزرعهای در سال 1382 انجام شد تا رقابت و اثرات مکملی اجزای ...
 
- 
تغییرات میزان و ترکیب اسانس اندام های مختلف گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens L.) تحت شرایط آبیاری محدود (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-07-23)برای بررسی اثر تنش کم آبی در مراحل رویشی و زایشی روی کمیّت و کیفیت اسانس شوید ایران دو آزمایش در سالهای 1385 و 1386 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان اجرا گردید. آزمایشها به صورت کرتهای خرد شده در قالب طرح ...
 



