• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک
    • دوره 25, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک
    • دوره 25, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل‌های عرضه شده در شهر تهران

    (ندگان)پدیدآور
    کامکار, ابوالفضلجاهد خانیکی, غلامرضاگلستانی, محمدامینضیغم منفرد, محمدمهدی
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    443.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    عسل ماده شیرین طبیعی تولید شده توسط زنبورهای عسل از شهدگل ها یا از ترشحات بخش های زنده گیاهان است. نظر به اینکه خواص فیزیکوشیمیایی عسل های هرمنطقه بسته به نوع گل و گیاه موجود در آن منطقه متفاوت می باشد، لذا درصد مواد تشکیل دهنده آن مهم است. در این تحقیق، تعداد 30 نمونه عسل از سطح فروشگاههای شهر تهران جمع آوری شد. نمونه ها به آزمایشگاه شیمی موادغذایی انتقال یافت و پس از آماده سازی آزمایشات تعیین رطوبت، موادجامد، وزن مخصوص، خاک pH، اسیدیته، قندهای احیاءکننده، قندهای غیر احیاءکننده (ساکارز)، دیاستاز و هیدروکسی متیل فورفورال انجام گرفت.  نتایج بدست آمده نشان داد که میانگین رطوبت، مواد جامد، وزن مخصوص، خاکستر، pH، اسیدیته، قندهای احیاءکننده، قندهای غیر احیاءکننده (ساکارز) نمونه های عسل به ترتیب 7/15 درصد، 84 درصد، 32/1 درصد،42/0 درصد، 84/3،80/16 میلی اکی والان در کیلوگرم، 54/66 درصد، و 38/4 درصد می باشد.  3/23 درصد از نمونه ها از نظر حضور آنزیم دیاستاز مثبت بودند و همچنین3/3 درصد از نمونه های آزمایش شده دارای هیدروکسی متیل فورفورال یا قند مصنوعی بودند. نتیجه گیری می شود که اکثر پرامترهای کنترل کیفیت برای عسل های آزمایش شده در حد مطلوبی قرار داشتند.

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2012-06-21
    1391-04-01
    ناشر
    موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی
    Agricultural Research,Education and Extension Organization
    سازمان پدید آورنده
    گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران
    گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
    دانش آموخته دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران
    گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران

    شاپا
    2423-5407
    2423-5415
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/vj.2012.101061
    https://vj.areeo.ac.ir/article_101061.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1088

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب