نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکامکار, ابوالفضلfa_IR
dc.contributor.authorجاهد خانیکی, غلامرضاfa_IR
dc.contributor.authorگلستانی, محمدامینfa_IR
dc.contributor.authorضیغم منفرد, محمدمهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:35:18Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:35:18Z
dc.date.available1399-07-08T16:35:18Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:35:18Z
dc.date.issued2012-06-21en_US
dc.date.issued1391-04-01fa_IR
dc.date.submitted2015-04-22en_US
dc.date.submitted1394-02-02fa_IR
dc.identifier.citationکامکار, ابوالفضل, جاهد خانیکی, غلامرضا, گلستانی, محمدامین, ضیغم منفرد, محمدمهدی. (1391). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل‌های عرضه شده در شهر تهران. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 25(2), 10-17. doi: 10.22092/vj.2012.101061fa_IR
dc.identifier.issn2423-5407
dc.identifier.issn2423-5415
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/vj.2012.101061
dc.identifier.urihttps://vj.areeo.ac.ir/article_101061.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1088
dc.description.abstractعسل ماده شیرین طبیعی تولید شده توسط زنبورهای عسل از شهدگل ها یا از ترشحات بخش های زنده گیاهان است. نظر به اینکه خواص فیزیکوشیمیایی عسل های هرمنطقه بسته به نوع گل و گیاه موجود در آن منطقه متفاوت می باشد، لذا درصد مواد تشکیل دهنده آن مهم است. در این تحقیق، تعداد 30 نمونه عسل از سطح فروشگاههای شهر تهران جمع آوری شد. نمونه ها به آزمایشگاه شیمی موادغذایی انتقال یافت و پس از آماده سازی آزمایشات تعیین رطوبت، موادجامد، وزن مخصوص، خاک pH، اسیدیته، قندهای احیاءکننده، قندهای غیر احیاءکننده (ساکارز)، دیاستاز و هیدروکسی متیل فورفورال انجام گرفت.  نتایج بدست آمده نشان داد که میانگین رطوبت، مواد جامد، وزن مخصوص، خاکستر، pH، اسیدیته، قندهای احیاءکننده، قندهای غیر احیاءکننده (ساکارز) نمونه های عسل به ترتیب 7/15 درصد، 84 درصد، 32/1 درصد،42/0 درصد، 84/3،80/16 میلی اکی والان در کیلوگرم، 54/66 درصد، و 38/4 درصد می باشد.  3/23 درصد از نمونه ها از نظر حضور آنزیم دیاستاز مثبت بودند و همچنین3/3 درصد از نمونه های آزمایش شده دارای هیدروکسی متیل فورفورال یا قند مصنوعی بودند. نتیجه گیری می شود که اکثر پرامترهای کنترل کیفیت برای عسل های آزمایش شده در حد مطلوبی قرار داشتند.fa_IR
dc.format.extent443
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیکfa_IR
dc.relation.ispartofVeterinary Researches & Biological Productsen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/vj.2012.101061
dc.titleبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل‌های عرضه شده در شهر تهرانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentگروه بهداشت و کنترل مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه بهداشت و کنترل مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهرانfa_IR
dc.citation.volume25
dc.citation.issue2
dc.citation.spage10
dc.citation.epage17


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد