نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنجفی, محسنfa_IR
dc.contributor.authorتفقدی, ریحانهfa_IR
dc.contributor.authorعزیزی, منصورهfa_IR
dc.contributor.authorمجیدی, بهجتfa_IR
dc.contributor.authorفتحی نجفی, فاطمهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:59:22Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:59:22Z
dc.date.available1399-07-08T16:59:22Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:59:22Z
dc.date.issued2017-11-22en_US
dc.date.issued1396-09-01fa_IR
dc.date.submitted2018-03-05en_US
dc.date.submitted1396-12-14fa_IR
dc.identifier.citationنجفی, محسن, تفقدی, ریحانه, عزیزی, منصوره, مجیدی, بهجت, فتحی نجفی, فاطمه. (1396). تشخیص شیرهای مختلف در شیر شتر با استفاده از روش های ملکولی. تحقیقات کاربردی در علوم دامی, 6(24), 3-8. doi: 10.22092/aasrj.2017.115828fa_IR
dc.identifier.issn2345-3826
dc.identifier.issn2645-5951
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/aasrj.2017.115828
dc.identifier.urihttps://asrip.areeo.ac.ir/article_115828.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/10342
dc.description.abstract<strong>شیر شتر به‌عنوان یک محصول غذائی و درمانی دارای جذابیت­های مختلفی برای مصرف در درمان و پیشگیری از بیماری­ می­باشد. این امر، خود می­تواند باعث ایجاد سوء استفاده برای اختلاط انواع شیر با شیر شتر شده و اصالت آن را تحت‌تاثیر قرار دهد. در این تحقیق ابتدا با استفاده از روش­های بیوانفورماتیک و بررسی منابع و انجام بلاست، <em>همترازسازی </em>و تجزیه توالی­های در دسترس، پرایمرهای اختصاصی جهت شناسایی شیر شتر، شیر گاو و شیر گوسفند طراحی گردید. ابتدا </strong><strong>DNA</strong><strong> انواع شیر با استفاده روش فنل/کلروفرم استخراج  و پس از ارزیابی، با پرایمرهای طراحی شده مورد آزمون قرار گرفت.  سپس شیر گاو و گوسفند با شیر شتر مخلوط و ارزیابی آن با </strong><strong>PCR</strong><strong> صورت گرفت. با توجه به نتایج حاصل مشخص شد که پرایمرهای طراحی شده ، قابلیت تفکیک انواع شیر را در بین گونه­های مذکور دارد و  در بررسی غلظت­های مختلف شیر گاو و گوسفند در شیر شتر مشخص شد که با استفاده از روش </strong><strong>PCR</strong><strong> می توان به‌راحتی مقادیر کم شیر تداخلی را در شیر شتر مشخص نمود. لذا این روش، به‌عنوان یک روش سریع و مناسب برای بررسی اصالت شیر شتر می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. </strong>fa_IR
dc.format.extent635
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم دامی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات کاربردی در علوم دامیfa_IR
dc.relation.ispartofApplied Animal Science Research Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/aasrj.2017.115828
dc.subjectتقلبfa_IR
dc.subjectپرایمرهای اختصاصیfa_IR
dc.subjectهمترازسازی توالی‌هاfa_IR
dc.titleتشخیص شیرهای مختلف در شیر شتر با استفاده از روش های ملکولیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله آموزشی ، پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار موسسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزیfa_IR
dc.contributor.departmentشرکت و آزمایشگاه دانش بنیان سورن تک‌توس مشهد- شهرک صنعتی توسfa_IR
dc.contributor.departmentشرکت و آزمایشگاه دانش بنیان سورن تک‌توس مشهد- شهرک صنعتی توسfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات و اکسن و سرم سازی رازی -شعبه شمال شرقfa_IR
dc.contributor.departmentشرکت و آزمایشگاه دانش بنیان سورن تک‌توس مشهد- شهرک صنعتی توسfa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue24
dc.citation.spage3
dc.citation.epage8


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد