نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعالم زاده, بهاءالدینfa_IR
dc.contributor.authorطاهری, بهارهfa_IR
dc.contributor.authorکردونی, عزیزfa_IR
dc.contributor.authorحسینی, سید مجیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:59:09Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:59:09Z
dc.date.available1399-07-08T16:59:09Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:59:09Z
dc.date.issued2015-08-23en_US
dc.date.issued1394-06-01fa_IR
dc.date.submitted2015-03-31en_US
dc.date.submitted1394-01-11fa_IR
dc.identifier.citationعالم زاده, بهاءالدین, طاهری, بهاره, کردونی, عزیز, حسینی, سید مجید. (1394). تعیین قابلیت هضم میوه کهور (Prosopis Juliflora) به روش Ivivo و تجزیه پذیری دانه و میوه کهور به روش Insitu. تحقیقات کاربردی در علوم دامی, 4(15), 65-72. doi: 10.22092/aasrj.2015.105922fa_IR
dc.identifier.issn2345-3826
dc.identifier.issn2645-5951
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/aasrj.2015.105922
dc.identifier.urihttps://asrip.areeo.ac.ir/article_105922.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/10266
dc.description.abstract<strong>کهور(</strong><em>Prosopis Juliflora</em><strong>)، از درختان مقاوم به خشکی می‌باشد که کشت آن در مناطق جنوب کشور گسترش یافته، علاوه بر جلوگیری از فرسایش خاک و تثبیت شن های روان، میوه آن را می توان در تغذیه دام استفاده نمود. میوه این درخت شبیه لوبیا  است و دارای 18 الی20 دانه می‌باشد. میوه کهور دارای ارزش غذائی  بالایی  بوده که پس از رسیدن، به صورت خشک بر روی زمین می ریزد. دراین تحقیق قابلیت هضم میوه کهور به روش </strong><em>Invivo</em><strong> با استفاده از 5 رأس گوسفند نر تعیین گردید. همچنین، تجزیه پذیری ماده خشک میوه کهور با دانه و بدون دانه و نیز دانه کهور به روش </strong><em>Insitu</em><strong>  با استفاده از 3 راس گوسفند نر فیستولاگذاری شده در زمان­های صفر، 4 ، 8 ، 16 ، 24 ، 48 ،72 و 96 ساعت تعیین گردید. تجزیه و تحلیل آماری فراسنجه­های</strong> <strong>تجزیه پذیری</strong> <strong>شکمبه­ای بر اساس طرح کاملا تصادفی با سه گروه آزمایشی و چهار تکرار توسط نرم افزار </strong><em>SAS</em><strong> و  مقایسه میانگین­ها با استفاده از آزمون دانکن انجام شد. بر اساس نتایج این آزمایش قابلیت هضم میوه کهور به روش </strong><em>Invivo</em><strong><em>  برای </em></strong><strong>ماده خشک، ماده آلی، پروتئین خام، مجموع مواد مغذی و انرژی قابل هضم آن نیز به ترتیب 78/59 ، 34/63 ، 15/60 ، 15/ 62 درصد و 8/2 مگاکالری بر کیلوگرم ماده خشک به دست آمد. نتایج  مربوط به تجزیه پذیری نشان دادند در بخش سریع تجزیه(</strong><em>a</em><strong>)، دانه کهور به­طور معنی داری کمتر از میوه با دانه و بدون دانه بود، اما در بخش کند تجزیه (</strong><em>b</em><strong>) این نتایج کاملا عکس بود </strong>(<em>p<0.05</em>)<strong>. بر اساس این نتایج، ثابت نرخ تجزیه(</strong>c<strong>) و پتانسیل تجزیه پذیری(</strong><em>PD</em><strong>) دانه کهور نسبت به  میوه با دانه و میوه بدون دانه در سطح بالاتری بود</strong>(<em>p<0.05</em>)<strong>.</strong>fa_IR
dc.format.extent888
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم دامی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات کاربردی در علوم دامیfa_IR
dc.relation.ispartofApplied Animal Science Research Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/aasrj.2015.105922
dc.subjectمیوه کهور- دانه کهور- تجزیه‌پذیریfa_IR
dc.titleتعیین قابلیت هضم میوه کهور (Prosopis Juliflora) به روش Ivivo و تجزیه پذیری دانه و میوه کهور به روش Insitufa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله آموزشی ، پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشگر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشگر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان.fa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشگر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستانfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue15
dc.citation.spage65
dc.citation.epage72


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد