مرور دوره 7, شماره 28 بر اساس موضوع "تولید گاز"

  • ترکیبات شیمیایی، تولیدگاز و قابلیت هضم بخش‌های مختلف گیاه خربزه (L. Cucumis melo) 

    کاظمی, محسن؛ ابراهیمی خرم آبادی, الیاس؛ ولی زاده, رضا؛ طهماسبی, عبدالمنصور (موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2018-11-22)
    پژوهشی با هدف تعیین ارزش غذایی بخش‌های مختلف گیاه خربزه (50 روز پس از کاشت) شامل برگ، گیاه کامل، گل و میوۀ نارس در مقایسه با یونجه کامل (به عنوان شاهد) با تکنیک تولید گاز و روش‌های رایج آزمایشگاهی در قالب طرح کاملاً تصادفی ...