دوره 8, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2022-03-21)در این مطالعه اثر افزودن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک (ARA; Arachidonic acid) در جیره کنسانتره و غذای زنده (ناپلیوس آرتمیا) بر شاخصهای رشد و تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) بررسی شد. تعداد 400 قطعه بچه ماهی جوان یکماهه ...
-
اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2022-03-21)میوه بلوط بهدلیل قیمت پایین بهطور گسترده بهعنوان غذای انسان و خوراک دام مصرف میشود. این میوه حاوی مقادیر زیادی تانن است. مقدار زیاد تانن سبب اختلال در فرآیند هضم میشود. هدف از این پژوهش کاهش میزان تانن قبل از مصرف ...
-
تأثیر ریزجلبک های Nannochloropsis oculata و Isochrysis galbana اضافه شده به بایوفلاک بر ترکیب بدنی و ارزیابی حسی فیله در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2022-03-21)فناوری بایوفلاک فناوری برای حفظ کیفیت آب از طریق جذب نیتروژن آب و تبدیل آن به پروتئین میکروبی است. هدف از این مطالعه بررسی تأثیر افزودن ریزجلبکهای Nannochloropsis oculata و Isochrysis galbana بر ترکیب بیوشیمیایی بایوفلاک ...
-
اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2022-03-21)این تحقیق برای ارزیابی اثرات دو نوع عصاره پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخصهای رشد و میزان بازماندگی بچه فیلماهی (Huso huso)، طی دوره پرورش دو ماهه انجام شد. به این منظور، 210 عدد فیلماهی ...
-
بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخصهای خونی و ایمنی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2022-03-21)در مطالعه کنونی اثرات پروبیوتیک در قزلآلای رنگینکمان تغذیهشده با سطوح مختلف سویا (صفر، 20 و 40%) بر فراسنجههای خونی و ایمنی بررسی شد. 300 بچهماهی (2/0 ± 05/20 گرم) با تراکم 25 عدد در 12 مخزن به مدت 90 روز ذخیرهسازی ...
-
اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2022-03-21)پروبیوتیکها بهعنوان جایگزینی برای مواد شیمیایی و آنتیبیوتیکها ثابت کردهاند که در ارتقای آبزیپروری موفق مؤثر بودهاند، زیرا دارای توان بالقوه بهبود کیفیت آب، افزایش تحمل به استرس و افزایش کیفیت ذخایر تولیدی هستند. هدف ...



