• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه زیست شناسی جانوری
    • دوره 2, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه زیست شناسی جانوری
    • دوره 2, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیر شکل فیزیکی جیره به صورت پلت و آردی برعملکرد دو سویه گوشتی آرین و راس

    (ندگان)پدیدآور
    خجسته شلمانی, ساسانتاتینا, مصطفی
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    229.2کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    خوراک های طیور به سه شکل عمده پلت شده، کرامبل و آردی مصرف می شوند. این مطالعه به منظور بررسی تأثیر شکل فیزیکی جیره (پلت و آردی) بر عملکرد جوجه های گوشتی آرین و راس در قالب طرح کاملاً تصادفی به روش فاکتوریل (2 سویه andtimes; 2 جنس andtimes;2 شکل فیزیکی جیره) به مدت 49 روز اجرا شد. صفات مورد اندازه گیری شامل اضافه وزن بدن، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذا، درصد تلفات، درصد چربی محوطه ی بطنی، درصد بازده لاشه و درصد یکنواختی وزن گله بودند. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که دو سویه آرین و راس از نظر اضافه وزن نسبت به هم برتری ندارند، علی رغم این موضوع مصرف خوراک در سویه آرین بیشتر از راس می باشد در نتیجه ضریب تبدیل غذا در سویه راس بهتر از آرین شد. در کنار این صفات عملکرد بهتر راس از نظر درصد تلفات و درصد چربی محوطه ی بطنی باعث توصیه ی پرورش سویه راس نسبت به آرین می شود. همچنین به دلیل حصول عملکرد بیشتر جیره ی پلت نسبت به آردی از قبیل مصرف خوراک بیشتر، اضافه وزن بیشتر و ضریب تبدیل بهتر، استفاده از جیره ی پلت شده نسبت به جیره ی آردی در دو سویه آرین و راس توصیه می شود.
    کلید واژگان
    پلت
    آردی
    جوجه های گوشتی
    آرین
    راس

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2010-07-23
    1389-05-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
    Islamic Azad University, Damghan Branch
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آستارا، گروه علوم دامی، آستارا، ایران
    دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آستارا، گروه شیلات، آستارا، ایران

    شاپا
    1735-9724
    URI
    http://ascij.damghaniau.ac.ir/article_530492.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/98640

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب