بررسی اثر تغذیه ای بره موم بر عملکرد تابولیسمی جوجه های گوشتی آرین
(ندگان)پدیدآور
خجسته شلمانی, ساسانتاتینا, مصطفینوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
این مطالعه به منظور بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف محلول الکلی بره موم در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی آرین در قالب طرح کاملاً تصادفی با 6 تیمار(0، 50، 100، 150، 200 و 250 میلی گرم بره موم در کیلوگرم جیره) به مدت 42 روز اجرا شد . صفات مورد اندازه گیری شامل مصرف خوراک، اضافه وزن بدن ، ضریب تبدیل غذا و درصد تلفات بودند . نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که در تمام دوره های پرورش بویژه کل دوره متوسط مصرف خوراک، اضافه وزن بدن و ضریب تبدیل غذا در پرندگان تغذیه شده با بره موم بالاتر می باشد. همچنین با مصرف بره موم میزان تلفات نسبت به گروه شاهد کاهش یافته است
کلید واژگان
بره مومجوجه های گوشتی
آرین
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2010-01-211388-11-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغانIslamic Azad University, Damghan Branch
سازمان پدید آورنده
گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آستارا، آستارا، ایرانگروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آستارا، آستارا، ایران




