• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه زیست شناسی جانوری
    • دوره 11, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه زیست شناسی جانوری
    • دوره 11, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی اثر نایسین و عصاره گیاه رزماری بر شاخص های حسی و فساد میکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorynchus mykis) در شرایط نگهداری سرد

    (ندگان)پدیدآور
    مسلمی, مهرانصالحانی, رقیهمهدی ابادی, شهریار
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    426.8کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    جهت بررسی اثر پوشش نایسین و عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر روی شاخص­های حسی و فساد میکروبی ماهی قزل­آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد از چهار گروه تیمار شامل: تیمار شاهد (فیله­های بدون پوشش)، فیله پوشش داده شده با نایسین 1/0 درصد، فیله پوشش داده شده با نایسین 5/0 درصد و 1 درصد عصاره گیاه رزماری و فیله پوشش داده شده با نایسین 1/0 درصد و 2 درصد عصاره گیاه رزماری استفاده شد. آزمون­های کنترل کیفی شامل آزمون­های میکروبی؛ شمارش تعداد شمارش کلی باکتری­ها، شمارش باکتری­های سرماگرا و شمارش باکتری­های اسید لاکتیک و ارزیابی­های حسی؛ رنگ، بو و بافت هر 4 روز یک بار به مدت 12 روز انجام شدند. نتایج نشان دادند با افزایش زمان نگهدای تعداد کلی باکتری­ها، باکتری­های سرماگرا و باکتری­های اسید لاکتیک و شاخص­های رنگ، بو و بافت در تیمارهای شاهد افزایش معنی­داری داشت (05/0Pp
    کلید واژگان
    نایسین
    ماندگاری
    رزماری
    قزل آلای رنگین کمان

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2019-08-23
    1398-06-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
    Islamic Azad University, Damghan Branch
    سازمان پدید آورنده
    گروه کشاورزی، واحد جویبار، دانشگاه آزاد اسلامی، جویبار، ایران
    موسسه غیرانتفاعی تجن، قایم شهر، ایران
    دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی، تهران، ایران

    شاپا
    1735-9724
    URI
    http://ascij.damghaniau.ac.ir/article_668341.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/98565

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب