بررسی ارتباط ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب جیره و فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره رشد
(ندگان)پدیدآور
صالحی, مهنازقائنی, منصورهجواهری بابلی, مهراننوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
ماهی در این تحقیق اثر کاهش پروتئین و افزایش چربی جیره بر ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) و در سه وزن فیله (25-10 گرم، 75-25 گرم و 300-130 گرم) مورد بررسی قرار گرفته است. بر این اساس نتایج زیستسنجی، طول کل، طول استاندارد و وزن بین سه فیله مورد بررسی اختلاف معنیداری (05/0p
کلید واژگان
اسیدهای چربپروتئین
ترکیب شیمایی
قزل آلای رنگین کمان
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2018-02-201396-12-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغانIslamic Azad University, Damghan Branch
سازمان پدید آورنده
گروه کشاورزی و منابع طبیعی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایرانگروه کشاورزی و منابع طبیعی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران
گروه کشاورزی و منابع طبیعی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران




