تأثیر استفاده از سینبیوتیک بایومین ایمبو در جیره غذایی بر کارایی رشدبچه ماهیان طلایی نژاد اوراندا (Carassius auratus v
(ندگان)پدیدآور
بشکاردانا, سمانهمقدسی, بابکمنوچهری, حامدنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق، تأثیر استفاده از سینبیوتیک بایومین ایمبو(Biomin Imbo)در جیره غذایی بر کارایی رشد بچهماهیان طلایی نژاد اوراندا (Carassius auratus) بررسی شد. هدف از انجام این پژوهش، افزایش رشد ماهیان زینتی در کارگاههای تکثیر و پرورش، در بازه زمانی کوتاهتر و هزینه تمام شده کمتر بود. در این بررسی تعداد 150 عدد ماهی طلایی نژاد اوراندا در پنج گروه (شامل یک گروه شاهد و چهار گروه تیمار) به مدت دو ماه با جیره غذایی حاوی سینبیوتیک بایومین ایمبو (به میزان 5/0، 1، 5/1 و 2 گرم در کیلوگرم در جیره خشک) غذادهی شدند. زیستسنجی بچه ماهیان (وزن کل و طول استاندارد) هر دو هفته یک بار و محاسبه شاخصهای رشد ماهیان در پایان دوره دو ماهه انجام شد. نتایج نشان داد که استفاده از سینبیوتیک بایومین ایمبو در جیره غذایی سبب افزایش کارایی رشد در ماهیان مورد بررسی شده وبیشترین درصد افزایش وزن بدن (76/53%)، بیشترین نرخ رشد روزانه (12/0%)، بیشترین نرخ رشد ویژه (12/0%) و بهترین شاخص وضعیت (97/20) در تیمار تغذیه شده با جیره حاوی دو گرم در کیلوگرم سینبیوتیک بایومین ایمبو، مشاهده شد. بنابراین بهترین دوز پیشنهادی سینبیوتیک برای افزایش کارایی رشد بچه ماهیان طلایی نژاد اوراندا، 2 گرم در کیلوگرم جیره خشک معرفی شد. v
کلید واژگان
ماهی طلاییاوراندا
رشد
سینبیوتیک
بایومین ایمبو
Carassius auratus v
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2015-01-211393-11-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغانIslamic Azad University, Damghan Branch
سازمان پدید آورنده
گروه منابع طبیعی، واحد سوادکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایرانگروه منابع طبیعی، واحد سوادکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایران
گروه شیلات، واحد بابل،دانشگاه آزاد اسلامی، بابل، ایران




