• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه زیست شناسی جانوری
    • دوره 3, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه زیست شناسی جانوری
    • دوره 3, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی عمل آوری شور و بسته بندی وکیوم بر برخی پارامترهای فساد چربی ماهی کفال طلائی (Liza aurata) در زمان نگهداری در سردخانه

    (ندگان)پدیدآور
    علی, مریمهدایتی فرد, مسعودپورغلام, رضاگازرانی فراهانی, شبنمرضایی, مینو
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    282.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف از این مطالعه بررسی اثرات عمل آوری شور و بسته بندی وکیوم (درشرایط خلاء) بر برخی پارامترهای فساد چربیماهی کفال طلائی(Liza aurata)درطی90 روز نگهداری در سردخانه (دمای 4 درجه سانتی گراد) می باشد. آزمایشات جهت بررسی فساد چربیشامل اندازه گیری پراکسید(PV)و تیوباربیتوریک اسید (TBA)بود که درفواصل زمانی 0 ، 30 ، 60 و 90 روز انجام شد. نتایج نشان داد میزان PVدر طی دوره نگهداری افزایش قابل توجهی داشه است. برای بررسی آماری نتایج از آزمون های Tukeyو آنالیز واریانس یکطرفه ANOVAبانرم افزار SPSSاستفاده شد. معنی دار بودن نتایج حاصل از هر تیمار با نتایج سایر تیمارها مقایسه شد.در پارامترهای اندازه گیری شده اختلافآماریمعنادار pandlt;0.05بین تیمارها دیده شد. نتایج این بررسی نشان داد که فساد چربی به عنوان یکی از پارامترهای فساد شیمیایی در طول دوره نگهداری مهمترین عامل محدود کننده بوده و می توان از عدد پراکسید در تعیین کیفیت این محصول استفاده نمود. با توجه به نتایج حاصل از آزمایشات، بهترین زمان مصرف ماهی کفال طلائی شور در بسته های وکیوم در صورت نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد 30 روز اعلام می شود.
    کلید واژگان
    شورکردن
    Liza aurata
    بسته بندی وکیوم
    نگهداری

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2011-01-21
    1389-11-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
    Islamic Azad University, Damghan Branch
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قائم شهر، گروه شیلات، قائم شهر، ایران
    دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قائم شهر، گروه شیلات، قائم شهر، ایران
    موسسه تحقیقات شیلات ایران، پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، ساری، ایران
    دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، گروه شیلات، تهران، ایران
    دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، گروه شیلات، تهران، ایران

    شاپا
    1735-9724
    URI
    http://ascij.damghaniau.ac.ir/article_530507.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/98394

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب